Starta, driva
och utveckla företag

100 utställare – Här finns allt samlat under ett tak. 

Starta Eget-mässa online i november

Inom kort kommer mer information.

 Årets höjdpunkt för dig som driver eller vill starta företag!

Träffa många experter och hitta nya affärsvänner. Hur kan du digitalisera ditt företag? Se trender och nya möjligheter för att hitta fler kunder. NyföretagarCentrum finns på plats för rådgivning och bollplank. Finansiering, e-handel, digitalisering, bokföring och administration Sveriges ledande företag är på plats. En välbesökt monter är verksamt.se med samlad myndighetsinformation. Ny i Sverige – Starta business! Temadag under fredagen. 1000-talsbesökare kommer från hela landet.

Information för besökare

Allmän information NYTT DATUM

Datum: 25-27 mars 2021
Öppettider*: torsdag–fredag 10–17, lördag 10–16
*Seminarier startar 30 minuter innan mässan öppnar.
Plats: Stockholmsmässan, Älvsjö

Entré: 200 kr, vid anmälan på hemsidan fri entré till Eget Företag.

Förväntat antal besökare: 5.500
Partners: Unionen Egenföretagare och Visma.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag