Entrébiljett / free ticket

Eget Företag 9-11 november 
Öppettider: Torsdag-fredag kl 10-17, lördag kl 10-16
Plats: Stockholmsmässan, Älvsjö

HÄMTA FRIBILJETT – FYLL I DIN KOD!

Gör så här:
1) Fyll i din kod Payson, klicka på "Har du rabattkod"
2) Välj EN biljett, är ni flera ska även de registrera sig på samma sätt.
3) Klicka på "fortsätt", fyll i dina uppgifter samt svara på frågorna.
4) När du fyllt i klicka på "Fortsätt"
4) "Bekräfta" – din biljett skickas till din mail. Visa upp biljetten i din telefon vid entrén till Eget Företag. Biljetten går också att skriva ut, glöm inte bort att med den till mässan. Har du tappat bort din biljett kan du göra en ny registrering. Biljetten gäller samtliga dagar.
Välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag