BOKA DIN FRIBILJETT IDAG!

Mässan är uppbyggd på samma sätt som en fysisk mässa. Med en arena och entre, entréhall, besöksregistrering, utställningshallar, montrar med utrustning, seminarie- och mötesrum.

Du börjar med att landa på entren/startsidan. Här kommer du enkelt kunna registrera dig till mässan och ta del av information om vilka som ställer ut, titta på mässagenda och förbereda sig för mässan.

Årets höjdpunkt för dig som ska starta eller redan driver eget företag. Vi erbjuder möjlighet att chatta och starta onlinemöte med experter och rådgivare, få guider och vägledning, dela skärm för att uppleva smarta tjänster, produkter och få värdefull information. Dessutom kommer utställarna erbjuda fina digitala mässerbjudanden. Föreläsningar online. 

Mässan arrangeras av NyföretagarCentrum Sverige i samarbete med partners.

Beställ fribiljett här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag