Entrébiljett / free ticket

Eget Företag 25-27 mars 2021 (Seminarierna startar kl 9.30)
Öppettider: Torsdag-fredag kl 10-17, lördag kl 10-16
Plats: Stockholmsmässan, Älvsjö

ANMÄL DIG FÖR FRIBILJETT, VÄRDE 200 KRONOR

Årets höjdpunkt för dig som driver eller vill starta företag. Varje år kommer 1000-tals besökare från hela landet för träffa expeter, rådgivare och hitta tjänster och produkter som utvecklar och förenklar vardagen som företagare.

Boka din fribiljett idag – din biljettlänk kommer att skickas till din mail i god tid innan mässan öppnar.

Biljetten gäller under samtliga dagar.

In English

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag