Händer på mässan – lördag

Här kan du snabbt navigera till aktiviteter under mässan.

Seminarier

För att starta, driva och utveckla företag. Kunskap och inspiration för att du ska lyckas! Boka plats.

kl 10.15-16.00

Fråga juristen

Om allt som rör ditt företagnde. En vanlig fråga är; · Jag har en kund som inte vill betala – hur gör jag? Läs mer och boka tid!

kl 10.15-15.45

 

Cafe Entreprenör

Varje timma: Möt entreprenörer – hör hur de har gjort för att lyckas. Massor av tips och inspiration utlovas. Läs hela programmet.

kl 10.15-15.30

Årets Nyföretagare

Vinnaren presenteras och intervjuas på Café scenen.

kl 12.45

Rådgivning Starta Eget

Här är några montrar du inte ska missa.

kl 10-17

Anslagstavlan

Här kan du som besökare annonsera. 

kl 10-16

Vilka ställer ut?

Här finns alla utställare.

kl 10-16

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag