Prisutdelningar

Plats: Scenen i Caféet

FREDAG

Årets Nyföretagarkommun

Fredag kl 11.00

Priset utgörs av 100.000 kronor, som Visma delar ut till den vinnande kommunen. Syftet är att uppmuntra initiativ och aktiviteter som gynnar nyföretagandet. En jury bestående av representanter för Visma och NyföretagarCentrum utser den vinnande kommunen utifrån Nyföretagarbarometern och de beskrivningar kommunerna lämnar in. Priset delas ut på Sveriges största nyföretagarmässa, Eget Företag, varje år. 

Nominerade kommuner

Årets Nyföretagarkommun, senaste åren.
2017: Askersund
2016: Östersund
2015: Ystad
2014: Simrishamn
2013: Uppvidinge 

Vem blir Årets Mentor 

Fredag kl 11.15

Mentorskap är viktigt och kan vara avgörande för att en nyföretagare ska lyckas. Årets pristagare är synnerligen kvalificerad och ett föredöme för andra mentorer.  Priset delas ut av NyföretagarCentrum Sverige.

Vem blir Årets Unga nyföretagare

Fredag kl 14.30

Årets Unga nyföretagare är ett pris i samarbete med Fortnox.

Årets Nyföretagare Sverige och Årets Besöksnäring
Lördag kl 12.45 Plats Café scenen

NyföretagarCentrum Sverige utser för fjotonde året på Eget Företag, den nationella vinnaren i tävlingen Årets Nyföretagare. Ett 90-tal NyföretagarCentrum runt om i landet nominerar sina bästa kandidater, som sedan granskas och bedöms av en jury bestående av representanter för både näringsliv och organisationer.  Året Nyföretagare Besöksnäring delas ut i samarbete med BRA. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag