Rådgivning

Starta, driva och utveckla företag!
Välkommen till Eget Företag, 7-9 nov, Stockholmsmässan

Rådgivning & hjälp för att starta och utveckla ditt företag 

På Eget Företag finns många utställare som erbjuder rådgivning där du kan testa och bolla dina företagstankar för att komma vidare. Var ska jag börja? Vem kan jag fråga? Företagsnamn – vad ska jag tänka på? Marknadsföring – budget? Prissättning – hur ska jag räkna? Hur fungerar momsen? Tänker jag rätt? Affärsplan – tips! Behöver jag avtal? Anlita eller anställa? Vilken företagsform passar bäst? Import – vad gäller? Export – vem kan jag fråga? Starta e-handel? Finansiering – vad finns det för möjligheter? Pension – tips! Ett bra tips är att du skriva ner dina funderingar och frågor. Men glöm inte bort att ta med dem till mässan.

Exempel på utställare: NyföretagarCentrum,  PRV, Skatteverket, Almi Företagspartner, Bolagsverket, Tullverket, Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten m fl. Besök myndighetsmontern verksamt.se vid entrén!

Bra tips!
Skriv gärna ned dina frågor och funderingar innan du besöker mässan.

Välkommen!

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag