Uppfinnardagen

Torsdag 8 november

Program

Kl 13.00 börjar SKAPAs länsvinnare av SKAPA-priset och SKAPA-priset för unga innovatörer att pitcha sina uppfinningar och affärsidéer på SKAPA-scenen inne på mässan Eget Företag på Stockholmsmässan. Den bästa pitchen kommer senare att belönas med 3 000 kr under SKAPA Innovationsgala. Det blir en dag som bjuder på möten, ny kunskap, gala och möjlighet att nätverka.

SKAPA Innovationsgala

På kvällen med start kl 18.00 hålls SKAPA Innovationsgala i Victoriahallen på Stockholmsmässan. Där kommer de nationella vinnarna av SKAPA-priset och SKAPA-priset för unga innovatörer att tillkännages.
De lokala uppfinnarföreningarna som varit mest aktiva i arbetet med att utse länsvinnare till SKAPA kommer att premieras för sina insatser. Ett arbete som sker helt med ideella insatser.

Fredag 9 november
Förstapristagarna
både för SKAPA-prisets och SKAPA-priset för unga innovatörer skall vara tillbaka på mässan Eget Företag dagen efter 9 november kl 14.30 för en intervju på caféscenen inne i utställningen. Det är redaktionen för tidningen Starta & Driva Företag som sköter intervjun. Eftersom du inte vet om du är förstapristagare så bör du vara beredd på att delta även denna dag.

Läs mer om SKAPA här!

Mässan Eget Företag

Boka din entrébiljett här!
Din kod för fribiljett: EF2018
(Du behöver din entrébiljett för att komma in i mässhallen)

Medverka som utställare
Vill du visa upp din produkt eller tjänst i egen regi som utställare under Mässan Eget Företag?
Som länsvinnare ger vi dig möjligheten att få medverka som utställare under torsdagen för 2 450 kr.
(ord. pris 3 450 kr)

 Detta ingår:
- plats för en roll-up
- ståbord
- matta
- införande i Eget Företags utställarkatalog på webben

Läs mer om Eget Företags roll-up-paket här!

Kontakta:
Josefin Hildinge, 070-954 35 15, josefin.hildinge@nyforetagarcentrum.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag