Café Starta & Driva Eget – Sundsvall

Hämta din fribiljett, värde 100 kr! Välkommen till Café Starta & Driva Eget – två timmar. Här finns alla de viktiga kontakterna samlade för att starta och driva företag framgångsrikt. Träffa nyföretagare och många andra som går i starta eget tankar Tävla om 10 bokföringsprogram, 5 böcker starta företag mm. Entreprenören Maria Berghäll presenterar och inspirerar. Vi bjuder på fika!

Datum:

26 april 2018

Tid:

15.00-17.00

Plats:

Englaporten
Södra Järnvägsgatan 25

Stad:

Sundsvall

Pris:

Gratis

Vi och många till kommer att vara på plats på Englaport

NyföretagarCentrum, Verksamt.se, Visma Spcs, Björn Lundén Information, SMÅA, Pensionsmyndigheten, Snowfire, Frilans Finans, Kemikalieinspektionen, Unionen Egenföretagare, Starta & Driva Företag, Skatteverket, Bolagsverket m fl. Läs mer om eventet!

Vinn bokföringsprogram och Starta företags böcker, mm

Under eventet arrangeras tävling där du som besökare bl a kan vinna bokföringsprogram från Visma Spcs och Björn Lundén Information.

Arrangör: NyföretagarCentrum Sverige och NyföretagarCentrum Sundsvall Timrå i samarbete med partners.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag