Eget Företag, Malmö

Hämta din fribiljett här! Årets höjdpunkt för dig som ska starta eller redan driver företag. Gå på seminarier, träffa experter, få rådgivning och massor av information. Hitta nya affärsvänner, nätverka och mingla.

Datum:

17 april 2018

Tid:

9.30-16.00

Plats:

Slagthuset
Jörgen Kocksgatan 7A

Stad:

Malmö

Pris:

Gratis

Seminarier & utställare

Vi kommer att skicka mail till alla anmälda när bokningen till seminarierna öppnar. Redan har många företag och myndigheter bokat plats, bl a NyföretagarCentrum Öresund, almi, Verksamt.se, Visma Spcs, Björn Lundén Information, SMÅA, Fortnox, Get a Newsletter, Pensionsmyndigheten, Snowfire, Kemikalieinspektionen, Unionen Egenföretagare, Starta & Driva Företag, Skatteverket, Bolagsverket m fl.

Mässan Eget Företag

Malmö, 17 april
Göteborg, 18 april
Stockholm, 8-10 november

Arrangör: NyföretagarCentrum Sverige och NyföretagarCentrum Öresund i samarbete med partners.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag