För pressen | Eget Företag

Digital mässa för att

starta och driva företag

På onsdag 4 maj klockan 18.00 öppnar vi!
Välkommen in i den digitala eventvärlden och nu kan alla i hela Sverige besöka mässan för dig som driver eller vill starta företag. 
Den digitala mässplattformen som vi använder är något utöver det vanliga. Många besökare på senaste mässan fick en känsla av att vara på en fysisk mässa men allt är digitalt. Vi erbjuder över 40 seminarier och har flera mässhallar där varje utställare har sin egen monter. 

Onsdagen den 4 maj

18.00 Mässan öppnar och seminarierna är tillgängliga
19.00 LIVE Seminarie med Johan Dahl
21.00 Mässan stänger

Torsdagen den 5 maj

09.00 Mässan öppnar och seminarierna är tillgängliga
09.30 LIVE Seminarie med Johan Dahl
12.00 LIVE 
13.30  LIVE Seminarie med Johan Dahl
16.00 Mässan stänger och seminarierna fortsätter vara tillgängliga för besökarna.

För mer information om Eget Företag välkommen att kontakta
Eventchef, Mats Evergren
Mobil 0708 -14 44 04

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022