Utställare | Eget Företag

 

Flexibla lösningar för småföretag. Qred gör vardagen lite enklare för företagare, så att du kan fokusera på att bygga det du brinner för.

Astar

Astar är Sveriges största utbildningsföretag. Vi utvecklar yrkestalanger och tar våra kursdeltagare från utbildning till anställning; hos oss kan du helt enkelt bli en stjärna på arbetsmarknaden.

Björn Lundén

Björn Lundén är kunskaps- och programvaruföretaget som sedan starten 1987 förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.

Bolagsverket ska skapa förutsättningar för ett näringsliv där man kan lita på varandra. Kärnan i uppdraget är att registrera och tillgängliggöra företagsinformation, som skapar värde för samhället

Fortnox

Fortnox är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vi hjälper företag starta, växa och utvecklas. Med smarta tekniska lösningar och tjänster, och möjlighet att koppla ihop dem med hundratals externa parter, är vi ett nav för företagande i Sverige. Vår vision är att skapa ett välmående samhälle format av framgångsrika företag.

Frilans Finans

Frilans Finans är en modern och effektiv ekonomisk lösning som möjliggör att fakturera utan att ha eget företag.

Sveriges största företagarorganisation. Gör som 60 000 andra som driver eget och var med i Företagarna. Smarta förmåner, ny kunskap och en möjlighet att göra skillnad.

 

Den enkla tjänsten för nyhetsbrev Gör dina besökare till lojala kunder med Get a Newsletter – den lättanvända tjänsten för nyhetsbrev.

 Våra redovisningskonsulter, lönespecialister och digitala verktyg hjälper dig med redovisning, lönehantering, affärsrådgivning och oberoende skatterådgivning. Vi stöttar dig så att du kan driva, effektivisera och utveckla ditt företag på bästa sätt. 

Marginalen Bank

Vi erbjuder företagare finansiella och administrativa tjänster. Vi är själva företagare och har gjort den tillväxtresa som många av våra företagskunder är mitt uppe i. Det är med dessa insikter som vi skapat vårt företagserbjudande.

NyföretagarCentrum Sverige

Vi är moderorganisation för alla landets NyföretagarCentrum. Vi täcker över 200 kommuner och erbjuder kostnadsfri rådgivning och hjälp för dig som ska starta eget. Vi erbjuder stort utbud av e-kurser i att starta företag och utvecklat en digital affärsplan med smarta kalkyler. 

Rundkantig Design och Kommunikation 

RundKantig utvecklar designen tillsammans med dig för optimering av din kommunikation från bra till fantastiskt. RundKantig planerar, gestaltar och producerar med fokus på dina mål och mångfald.

Patent och registreringsverket

Patent- och registreringsverket är centret för immateriella rättigheter. Vi arbetar för ökad innovation och tillväxt i Sverige.

Snowfire

Snowfire är det roligaste sättet för driftiga företagare att få fler kunder via sin webbsida. Det är enkelt att starta en e-handel, skapa ett event och ta plats på nätet.

Fremat Event Group har lång erfarenhet av den svenska entreprenörskapsscenen och vi arbetar idag med att skapa mötesplatser och produktioner i hela Sverige - digitalt och fysiskt. 

Skatteverket

Funderar du på att starta företag? Är du redan igång och har frågor om till exempel moms, deklaration, bokföring eller anställningar? Välkommen till vår monter med dina frågor.

På verksamt.se samlar myndigheter som till exempel Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Försäkringskassan, Skatteverket och Tillväxtverket information och e-tjänster som du som ska starta eller driver företag kan ha nytta av.

 

Här har vi samlat det du behöver för att driva företag och som gör jobbet enklare. Skaffa jobbmobil, webbhotell, Microsoft 365 och en proffsig webbadress. Våra rådgivare vägleder dig med de lösningar och tjänster som passar just ditt behov.

Svensk Handel

Hur tar jag betalt i min webbutik? Hur får jag ut mina varor till kunderna smidigt? Hur skyddar jag mig mot bedrägerier på nätet? Hur gör jag när jag ska anställa? Vad gör jag när jag får problem med personalen? Frågorna kan vara både små och stora när man ska starta e-handel eller fått fart på affärerna. Ibland behöver man lite hjälp på vägen.
Kom till Svensk Handels e-handelstorg. Vi har tillsammans med våra partner svaren, bra förmåner på tjänster och kunskapen på hur ett medlemskap oss kan underlätta din vardag som e-handlare.

Svensk Digital handel

Med 700 Trygg E-handlare, 120 Partners och föreningen Svensk Digital Handels 70 medlemmar samlar vi nästan 900 företag som tillsammans arbetar för att utveckla den digitala Handeln i Sverige. Vi driver e-handelscertifieringen Trygg E-handel, Nordens största årliga e-handelsevent D-Congress plus ett logistikprogram för Snabbare, närmare och mer hållbara e-handelsleveranser!.

Med passion, expertkunskap och inställningen att försäkring ska vara enkelt gör vi på Svedea skillnad för dig som kund.

 

 

 

Visma Spcs

Bokföringsprogram. Oavsett dina behov har vi en bokföringslösning för dig som passar alla bolagsformer. Vi tar ditt företagande personligt.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022