Utställare | Eget Företag

 

Liksom andra erbjuder vi hjälp med redovisning, bokslut, bolagsbildning, årsredovisningar och löneadministration. Du kan se oss som din ekonomiavdelning. Men affärsmöjligheter är vår passion. Vårt mål är att hjälpa ditt företag att utvecklas. Vi förbättrar ständigt effektiviteten i vårt arbetssätt. Våra verktyg ger vi dig möjlighet att komma åt all data i realtid dygnet runt, var du än befinner sig.

Boomr har lång erfarenhet av enkla, men smarta tjänster som förenklar och skapar trygghet för företag. Vår digitala plattform tar bort administrativa och repetitiva uppgifter och automatiserar många delar av ditt företags projekt och ekonomi. Dessutom erbjuder vi affärsjuridisk spetskompetens genom vårt erfarna team av jurister. Alltid till en fast månadskostnad så att du slipper oroa dig för skenande kostnader.

Björn Lundén är kunskaps- och programvaruföretaget som sedan starten 1987 förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.

I dag har vi vuxit till att bli Sveriges största företagarägda medlemsorganisation med över 100 000 medlemmar. Även en driven och framgångsrik företagare behöver trygghet och vi på SMÅA arbetar för att erbjuda dig den tryggheten. Vi brinner för dig som företagare och för att göra din röst hörd. Det har vi gjort i över 50 år.

Den enkla tjänsten för nyhetsbrev Gör dina besökare till lojala kunder med Get a Newsletter – den lättanvända tjänsten för nyhetsbrev.

Låt oss fokusera på det vi är bra på, din redovisning, så kan du fokusera på det du är bra på, din verksamhet.
Vi erbjuder en helhetstjänst för små och medelstora företag inom ekonomi. Löpande bokföring, deklarationer, bokslut och årsredovisning. Allt ingår! Till ett fast pris dessutom.

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och hjälp för dig som ska starta eget. Vi erbjuder stort utbud av e-kurser i att starta företag och utvecklat en digital affärsplan med smarta kalkyler. 

Patent- och registreringsverket är centret för immateriella rättigheter. Vi arbetar för ökad innovation och tillväxt i Sverige.

Snowfire är det roligaste sättet för driftiga företagare att få fler kunder via sin webbsida. Det är enkelt att starta en e-handel, skapa ett event och ta plats på nätet.

Hur tar jag betalt i min webbutik? Hur får jag ut mina varor till kunderna smidigt? Hur skyddar jag mig mot bedrägerier på nätet? Hur gör jag när jag ska anställa? Vad gör jag när jag får problem med personalen? Frågorna kan vara både små och stora när man ska starta e-handel eller fått fart på affärerna. Ibland behöver man lite hjälp på vägen.
Kom till Svensk Handels e-handelstorg. Vi har tillsammans med våra partner svaren, bra förmåner på tjänster och kunskapen på hur ett medlemskap oss kan underlätta din vardag som e-handlare.

Med passion, expertkunskap och inställningen att försäkring ska vara enkelt gör vi på Svedea skillnad för dig som kund.

Virtual Career Days är Sveriges största karriärevent – en virtuell arena där studenter och nyutexaminerade, de vi kallar för framtidens professionella, får knyta kontakter med arbetsgivare virtuellt.

Ekonomisystem för din passion - Visma Spcs finns här för att förenkla allt det ekonomiska, med lättbegripliga och självkörande ekonomisystem som gör det mesta av jobbet åt dig. Så att du kan fokusera på din passion och samtidigt ha full kontroll. 

Utöver ett integrerat företagskonto som gör bokföring smidigare än någonsin så förenklar Bokio fakturahantering, lön, uppföljning av utlägg och mer därtill. En allt-i-ett-lösning som hjälper företagare att manövrera de ofta krångliga ekonomiska aspekterna av att driva eget.