Utställare | Eget Företag

 

Vi gör juridiken enkel för ditt företag! Med Avtalsmallar sparar du både tid och slipper krångel. Med endast några knapptryck kan du skriva, signera och samla dina avtal och dokument på ett och samma ställe redan idag. Vi har över 500 avtal, mallar, checklistor och guider- allt ditt företag behöver!

Björn Lundén är kunskaps- och programvaruföretaget som sedan starten 1987 förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.

Boomr har lång erfarenhet av enkla, men smarta tjänster som förenklar och skapar trygghet för företag. Vår digitala plattform tar bort administrativa och repetitiva uppgifter och automatiserar många delar av ditt företags projekt och ekonomi. Dessutom erbjuder vi affärsjuridisk spetskompetens genom vårt erfarna team av jurister. Alltid till en fast månadskostnad så att du slipper oroa dig för skenande kostnader.

Cruitive är ett av marknadens mest moderna och lättanvändliga rekryteringssystem - det hjälper användaren att genomföra bättre rekryteringar genom guider uppbyggda utifrån av forskningen rekommenderade metoder. Som nyföretagare får du ett förmånligt erbjudande på rekryteringssystem genom Cruitive. 
* Du får använda systemets intresseanmälan gratis och genomföra de första tre rekryteringarna i systemet utan kostnad.
* Du får genom systemet bygga din egen karriärsida gratis - och får 50% rabatt på priset om du önskar att Cruitive bygger karriärsidan åt dig. 

Företagande.se är en mötesplats för företagare och entreprenörer. Innehållet skapas av våra kunniga medlemmar, experter och gästskribenter där fokus ligger på att hjälpa Sveriges största och viktigaste arbetsgivare - småföretagaren. På sajten går det även att ladda ner juridiska mallar och verktyg och prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Den enkla tjänsten för nyhetsbrev Gör dina besökare till lojala kunder med Get a Newsletter – den lättanvända tjänsten för nyhetsbrev.

Vi är en modern digital redovisningsbyrå som erbjuder en komplett ekonomifunktion för ditt företag. En helhetslösning där allt ingår till ett fast pris. Med oss får du flexibilitet och det är du som bestämmer vad du vill ha hjälp med. Vi har paketerat allt i en enkel, smart och digital lösning vi valt att kalla GoEasy!

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och hjälp för dig som ska starta eget. Vi erbjuder stort utbud av e-kurser i att starta företag och utvecklat en digital affärsplan med smarta kalkyler. 

Liksom andra erbjuder vi hjälp med redovisning, bokslut, bolagsbildning, årsredovisningar och löneadministration. Du kan se oss som din ekonomiavdelning. Men affärsmöjligheter är vår passion. Vårt mål är att hjälpa ditt företag att utvecklas. Vi förbättrar ständigt effektiviteten i vårt arbetssätt. Våra verktyg ger vi dig möjlighet att komma åt all data i realtid dygnet runt, var du än befinner sig.

Patent- och registreringsverket är centret för immateriella rättigheter. Vi arbetar för ökad innovation och tillväxt i Sverige.

RundKantig är din personliga byrå som skapar design och kommunikationslösningar – professionellt och kreativt. Inkluderande gestaltning med ett socialt ansvar samt hållbarhet är vårt unika kännetecken. Här är det också närmare och mer personligt än i en stor designbyrå.

Snowfire är det roligaste sättet för driftiga företagare att få fler kunder via sin webbsida. Det är enkelt att starta en e-handel, skapa ett event och ta plats på nätet.

Hur tar jag betalt i min webbutik? Hur får jag ut mina varor till kunderna smidigt? Hur skyddar jag mig mot bedrägerier på nätet? Hur gör jag när jag ska anställa? Vad gör jag när jag får problem med personalen? Frågorna kan vara både små och stora när man ska starta e-handel eller fått fart på affärerna. Ibland behöver man lite hjälp på vägen.
Kom till Svensk Handels e-handelstorg. Vi har tillsammans med våra partner svaren, bra förmåner på tjänster och kunskapen på hur ett medlemskap oss kan underlätta din vardag som e-handlare.

Med passion, expertkunskap och inställningen att försäkring ska vara enkelt gör vi på Svedea skillnad för dig som kund.

Företagslån kan vara en viktig faktor till ett företags tillväxt. Då lånet i din verksamhet är en stor investering är det alltid bra att jämföra olika företagslån innan du bestämmer dig så att du hittar ett lån som passar just ditt företag, dessutom försäkrar du dig om att du fått de bästa villkoren. Hos Toborrow kan du jämföra företagslån och få flera svar med endast en ansökan.

Ekonomisystem för din passion - Visma Spcs finns här för att förenkla allt det ekonomiska, med lättbegripliga och självkörande ekonomisystem som gör det mesta av jobbet åt dig. Så att du kan fokusera på din passion och samtidigt ha full kontroll.