Händer på mässan – lördag

Här kan du snabbt navigera till aktiviteter under mässan.

Seminarier

För att starta, driva och utveckla företag. Kunskap och inspiration för att du ska lyckas! Boka plats.

kl 10.15-16.00

Fråga juristen

Om allt som rör ditt företagnde. En vanlig fråga är; · Jag har en kund som inte vill betala – hur gör jag? Läs mer och boka tid!

kl 10.15-15.45

 

Cafe Entreprenör

Varje timma: Möt entreprenörer – hör hur de har gjort för att lyckas. Massor av tips och inspiration utlovas. Läs hela programmet.

kl 10.15-15.30

Årets Nyföretagare

Vinnaren presenteras och intervjuas på Café scenen.

kl 12.45

Rådgivning Starta Eget

Här är några montrar du inte ska missa.

kl 10-17

Anslagstavlan

Här kan du som besökare annonsera. 

kl 10-16

Vilka ställer ut?

Här finns alla utställare.

kl 10-16

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022