100 utställare, senaste mässan

Mässan Eget Företag

Accountor Finago

Det finns flera anledningar till att sköta din bokföring digitalt. Automatisera dina processer och ägna dig åt din kärnverksamhet. Finago erbjuder den webbaserade mjukvaran Procountor som är ditt första steg mot en snabbfotad verksamhet med en smidig redovisningsprocess.

AC Courses

AC Courses hjälper dig att starta ett framgångsrikt företag på Amazon och ger dig de bästa förutsättningarna att lyckas på världens största e-handelsplattform.

Almi

Har du en idé om en produkt eller tjänst? Är du på väg att starta eller köpa ett företag? Eller driver du redan ett företag? Behöver du hjälp med finansiering? Välkommen!

Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Vi finns där behoven finns, i hela landet och alla våra tjänster är avgiftsfria. Arbetssökande som har goda förutsättningar att starta en egen verksamhet kan i vissa fall få ekonomiskt stöd och hjälp med utbildning vid start av eget företag.
Arbetsförmedlingen erbjuder också kostnadsfria tjänster och stöd för att anställa personal. I samverkan med andra aktörer bidrar vi till en enklare vardag för företag och företagande.

Argonova Systems

Sedan 2004 erbjuder vi grafisk formgivning, webbdesign och Internetmarknadsföring. Argonova Systems är en fullservicebyrå i Borås med målet att skapa skräddarsydda lösningar till ett konkurrenskraftigt pris!

Astar

Astar är Sveriges största utbildningsföretag. Vi utvecklar yrkestalanger och tar våra kursdeltagare från utbildning till anställning; hos oss kan du helt enkelt bli en stjärna på arbetsmarknaden.

Athene Group

Digitala lösningar. Personliga upplevelser.
Vi är redovisningsbyrån som levererar en komplett digital ekonomifunktion, men där vi månar om det personliga mötet med varje kund.

Balanzia

Balanzia är för dig som söker ett nytänkande och modernt alternativ till storbankerna. Vi erbjuder finansiella tjänster för både företag och privatkunder - privatlån, företagslån och leasing.

Björn Lundén

Björn Lundén är kunskaps- och programvaruföretaget som sedan starten 1987 förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.

Bokoredo

Vi erbjuder moderna lösningar och personlig service till marknadens lägsta pris.
Vår smarta tjänst passar alla företag och ger dig:
- Auktoriserade redovisningskonsulter
- Digital & enkel bokföring
- Ingen uppsägningstid
- Prisgaranti

Bolagsverket

Bolagsverket registrerar företag och ändringar i företag samt tar emot årsredovisningar. Hos oss kan du också köpa och söka företagsfakta från våra register. I samverkan med andra aktörer bidrar vi till en enklare vardag för företag och företagande.

Craft Academy

Craft Academy is a 12-week intensive course designed to take you from zero to junior developer. We believe that coding is a craft, not just the symbols you put into a program. To that end, we teach an ambitious array of coding skills, introducing students to dozens of tools and two coding languages, but we also teach coding methods like Agile and Test-Driven Development. These practices mold developers who will thrive in the real world.

Datainspektionen

Datainspektionen är en myndighet som ska se till att människor skyddas mot att deras personliga integritet kränks genom behandling av personuppgifter.

DIBS - Ledande inom betalningar på nätet

DIBS låter dig och din kund stå i centrum genom att göra det enkelt att ta betalt på nätet. Alla betalsätt dina kunder vill använda i ett och samma flöde för blixtsnabb betalning. Oavsett vad och hur du säljer kan DIBS hjälpa dig att skapa en enkel och effektiv köpupplevelse för dina kunder.

Dicopay

Sveriges snabbast växande mobila faktureringstjänst som erbjuder superenkel fakturering och blixtsnabb betalning. Att fakturera med Dicopay tar bara någon minut och med vår månadsrapport bokför du enkelt dina transaktioner oavsett vilket bokföringsprogram du använder.

EgenSajt.se

Vi erbjuder ett snabbt och billigt webbhotell från 0kr/mån. Du köper billiga domäner från endast 29kr/året och vi är billigast på .se/.nu domäner. Under mässan ger vi bort .se/.nu domäner med fria e-postkonton!

Egetbolag

Vi erbjuder gratis etableringshjälp till dig som skall starta eget bolag och förmånliga erbjudande till små och medelstora företag.

Ekonomernas Hus

Att få tid och resurser att räcka till för ett komplett, effektivt fungerande ekonomiarbete är en balansakt. Ekonomernas Hus har som målsättning att hjälpa dig att bli så framgångsrik som möjligt i ditt företagande, genom att ta hand om din redovisning och erbjuda rätt spetskompetens i alla ekonomiska frågor.Vi erbjuder en komplett ekonomifunktion efter behov!

Financial Life Planning - Ekonomi-PT

Som Ekonomi-PT hjälper vi företagare och privatpersoner att skapa det liv du vill ha - med din egen ekonomi som utgångspunkt! Att planera inkomster och utgifter, pension och försäkringar utifrån dina förutsättningar så att du vågar och kan göra aktiva val. Oavsett om det handlar om ta dig ur ekorrhjulet, våga starta eget eller att kunna gå tidigare i pension. Kom förbi och ta tempen på din ekonomi för att se vad den klarar!

Formbar - Digitalt entreprenörsskap i tiden

Vi vill öka människors lust och medvetenhet till en bättre hälsa. Dessutom vill vi hjälpa fler att utbilda sig och kunna arbeta inom hälsosektorn som konsulter med eller utan tidigare erfarenhet av eget företagande. Är du intresserad av att jobba som hälsokonsult eller utöka din redan befintliga verksamhet kom och prata med oss.

Fortnox

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar samt redovisnings- och revisionsbyråer.

Franchise Expo Sweden

Franchise Expo är en helt ny mässa och mötesplats med syfte att informera och inspirera för dig som är intresserad av franchise som koncept. Här möts franchisegivare, franchise­tagare, entreprenörer, arbetssökande och alla viktiga leverantörer på en och samma plats. Arrangeras parallellt och i nära anslutning till Eget Företag 5-7:e november 2020.

Frilans Finans

Frilans Finans är en modern och effektiv ekonomisk lösning som möjliggör det att fakturera utan att ha eget företag.

Försäkringskassan

Information för dig som är och vill bli företagare, om ditt försäkringsskydd och vad din ersättning baseras på.

HansaWorld

Whether you’re self-employed, or an international multi-user organization, HansaWorld offers the ability to manage your company with a single, fully integrated system that supports most devices and operating systems and accommodates various business models.

HBR Redovisning

HBR är en redovisningsbyrå som du kan växa med. Vi hjälper dig att starta upp, struktuera, utveckla och driva din verksamhet utan bekymmer. Vår personal ställer upp för dig med den rådgivning du behöver för att lyckas. Genom modernt digitaliserat arbetsätt kan vi hjälpa dig oavsett var du befinner dig.

Hogia Small Office 

Lättanvända program för bokföring, fakturering, lön och kassa för dig som småföretagare.

House of Sales

House of Sales hjälper företag att sälja mer.
Företag som marknadsför tjänster till andra företag får stöd under hela säljprocessen genom strategisk rådgivning och utbildning.

Hönans Bibliotek UF

Hönans Bibliotek UF skriver och illustrerar fantastiska barnböcker på temat: Allt vi vill det kan vi!

Impact Pro

Vi är Sveriges expert på försäljningsökning genom emotionell intelligens (EQ). Genom vår interaktiva träning i att läsa kroppsspråk och ansiktsuttryck höjer vi säljares EQ med 10% och garanterar en försäljningsökning på mellan 5 och 30% (pengarna-tillbaka-garanti). Vi är också partner med Center for Body Language som är världsledande inom kroppsspråksträning i affärsvärlden och har tränat många stora företag, t.ex. IBM, BMW, Mercuri-Urval, Johnson&Johnson, Citibank m.fl. Kom till oss och testa din förmåga att läsa ansiktsuttryck! Vi bjuder våra besökare på en 2 månaders gratis online-kurs i kroppsspråk.

INBooks

INBooks lanserar en mjukvara som har premiär på Mässan Eget Företag.

Inget är omöjligt

Inget är omöjligt erbjuder under mässan er som går i startatankar, en sista knuff för att våga ta steget genom coachande samtal.
Vi hjälper även er som hanterar dokumentation genom olika projektfaser och er som dagligen arbetar med dokumentation och administration. På ett kommunikativt sätt implementerar vi arbetsmetoder och rutiner. Med rätt verktyg och inställning är inget omöjligt.

JBG Gruppen

 

Jordbruksverket

Du som driver företag eller har annan verksamhet på landsbygden kan söka stöd. Det finns också stöd som du kan söka oavsett var du är verksam.

JSS Proaktiv Ekonomi

Vår ambition är att vi med våra väl utförda digitaliserade tjänster, resurser och kompetens tillfredsställer våra kunders behov och medverkar till deras tillväxt. Såväl som småföretagaren, entreprenören och det medelstora företaget, ska känna sig lika välkommen till oss. Vi har 11 års erfarenhet inom vår bransch.
 

Juristbyrån Adrian Culafic Dias

Juridisk rådgivning för privatpersoner och företag. Alltid enkelt, tryggt och professionellt.

Karming

Nu kan alla butiker öka lojaliteten med sin egna mobila kundklubb. Med vår smarta mobila kundklubb får du verktyg som hittills bara de stora kedjorna och e-handlare haft.

Kemikalieinspektionen

Information om kemikalielagstiftning för dig som ska sälja till exempel elektronik, kläder, skor, leksaker, smycken eller kemiska produkter. Vi är en statlig myndighet och vårt miljökvalitetsmål är Giftfri miljö.

Kommerskollegium

Vi erbjuder hjälp för företag som stöter på handelshinder i sina utlandsaffärer och ger information om regler för export och import av varor eller tjänster.

Lendo

Lendo är en låneförmedlare som behandlar ditt lån hos flera långivare, så att du kan hitta det lån med bäst ränta och villkor för ditt företag. En ansökan tar 1 minut och inom max 24 timmar (vardagar) får du besked. Det är helt kostnadsfritt att använda vår tjänst. Bara en kreditupplysning hos UC registreras på företaget.

LIFESTYLE|CAPITAL

Är du i uppstarten eller mitt i karriären? Det spelar ingen roll. En bra strategi för ta ut marknadsmässig lön samt utdelning och avsätta pengar för sparande i bolaget och/eller pensionssparande som företagare kan vara lika viktigt som att fokusera på att företaget flyger.
Vi hjälper företagare och privatpersoner att skapa en tryggare framtid. Välkommen till vår monter (A37:35) så bjuder vi på en kopp nybryggt kaffe tillsammans smarta tips vad du som företagare behöver tänka på.

LINQ2IT

Vi hjälper företag att hitta smarta IT-lösningar, vi levererar också kompletta lösningar för små och medelstora företag. Konsulttjänster, applikations publicering och vår nya plattform cscloud.

Livsmedelsverket

Livsmedelsverket är Sveriges expert- och centrala kontrollmyndighet på livsmedelsområdet. Vi arbetar för säker mat och bra dricksvatten, att ingen konsument ska bli lurad om vad maten innehåller och för bra matvanor. Det är vårt recept på matglädje.

Marginalen Bank

Vi erbjuder företagare finansiella och administrativa tjänster. Vi är själva företagare och har gjort den tillväxtresa som många av våra företagskunder är mitt uppe i. Det är med dessa insikter som vi skapat vårt företagserbjudande.

Marknadskontrollrådet

Marknadskontrollrådet är ett nationellt samordningsorgan för frågor om marknadskontroll. Det fungerar framför allt som ett forum för informations- och erfarenhetsutbyte mellan myndigheter, men rådet ska också underlätta allmänhetens kontakter med berörda myndigheter och samråda med företrädare för näringsliv och konsumenter och andra intressenter.

MatchAds

Bakom MatchAds står några av Sveriges starkaste mediehus. Vi representerar flera av de största sajterna i Sverige och har idag mer än 8.3 miljoner unika besökare i vårt nätverk.

ME Grafisk Design

Jag hjälper dig med det som just DU önskar i form av logotyper, broschyrer, affischer, visitkort, reklamblad m.m. Tillsammans kommer vi fram till vad du vill och behöver för att kunna attrahera just din målgrupp.

Molnify

Molnify är en tjänst som gör webbaserade applikationer av dina Excel-filer eller Google Sheets modeller. All logik i din Excel-fil är intakt och fullt fungerande i den uppladdade appen och du kan interagera med den som om du jobbade i din Excel-fil. Detta ger Molnifys kunder att skapa skräddarsydd mjukvara på bara några minuter! Perfekt för ordersystem där den egna affärslogiken kan användas, ROI-modeller och företagsspecifika kalkylatorer.

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, är en statlig myndighet med uppgift att utveckla samhällets förmåga att förebygga och hantera olyckor och kriser.

Nets - Effektiva betallösningar för alla verksamheter

Betalterminaler, inlösenavtal, lojalitetstjänster och digitala kvitton för din verksamhet. Oavsett om du tar betalt vid kassan eller vid bordet gör vi på Nets det enkelt att ta emot kortbetalningar.
På Nets specialiserar vi oss på digitala betalningar. Vi kopplar samman handlare och konsumenter och banker med flera via ett internationellt nätverk som möjliggör digitala betalningar. Nets erbjuder ett brett utbud av korttjänster, inlösenavtal och betallösningar för handlare och företag över hela Norden.

NTRY

Snart kan du som söker en co-founder, investerare, expertrådgivning eller bollplank matchas rätt i din start-up process. Är du redan en etablerad entreprenör så kan du som delägare i NTRY stötta nya entreprenörer, investera och bli delägare i bolag som matchar dina preferenser.
Av entreprenörer för entreprenörer!

NyföretagarCentrum Sverige

Vi är moderorganisation för alla landets NyföretagarCentrum. Vi täcker över 200 kommuner och erbjuder kostnadsfri rådgivning och hjälp för dig som ska starta eget. Vi erbjuder stort utbud av e-kurser i att starta företag och utvecklat en digital affärsplan med smarta kalkyler. Vi arrangerar även mässan Eget Företag i Stockholm sen år 2001.

NyföretagarCentrum Botkyrka Huddinge

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Järfälla Upplands-Bro

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Nacka Tyresö Värmdö

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Nynäshamn Haninge

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Solna Sundbyberg

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Stockholm Söder

Välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning på Södermalm i Stockholm. Vi erbjuder en digital affärsplan kostnadsfritt.

Patent och registreringsverket

Patent- och registreringsverket är centret för immateriella rättigheter. Vi arbetar för ökad innovation och tillväxt i Sverige.

Payson

Smarta betalningar online · Sälj och köp tryggt · Ökar konverteringen. 0 kr startavgift ingen fast avgift. Kom igång inom 24 h!

Pensionsmyndigheten

Som företagare måste du själv ansvara för att du tjänar in till pensionen.

Precis som hon

Vi erbjuder föreläsningar i tre olika delar och en teaterföreställning om psykisk ohälsa och mobbing. Vi tror att tillsammans kan vi stoppa mobbing och tabun om att prata om psykisk ohälsa.

Proffseconomics Sweden

Vi är en international redovisningsbyrå och outsourcingbyrå med fokus på helhet i kundens verksamhet. Vi kan 5 olika språk och erbjuder tjänster inom redovisning samt utbildningar inom ekonomi och olika affärssystem samt outsourcar ekonomipersonal med omgående start.

Red Flag

Red Flag är en automatiserad bokförings- och banktjänst för dig som driver eget företag. Red Flag hanterar löpande bokföring, moms- och skatteinbetalningar, bokslut och årsredovisningar.
Red Flags användarvänliga tjänst ger dig alltid en uppdaterad bild av hur det går i ditt företag.

Redovisa Resultat

Redovisa Resultat är en redovisningsbyrå som erbjuder kundanpassade lösningar med väldigt hög kvalité. Våra auktoriserade redovisningskonsulter sätter alltid kunden först, och vi erbjuder kostnadseffektiva redovisningslösningar som passar alla företag. Vi levererar mer än bara resultat!

Sahlqvist Marknadsutveckling

Vi hjälper dig som företagare att nå ut med ditt budskap. Vi skräddarsyr din digitala marknadsföring utefter just dina behov. Vårt mål är att hjälpa dig att navigera i den digitala djungeln så att du kan koncentrera dig på det som du gör bäst.

SEB

Som företagskund hos oss hjälper vi dig att få en enklare vardag som företagare.
• Vi hjälper dig med leasing eller avbetalning när det är dags för nya företagsbilar.
• Med Enkla firman får du de viktigaste banktjänsterna för din enskilda firma.
• Vi erbjuder finansiering.

SH Pension

Vi har över 70 års erfarenhet av att hjälpa egenföretagare med pension- och försäkringsfrågor. Våra rådgivare arbetar helt utan provisioner vilket betyder att de kan fokusera på vad som är bäst för just din finansiella situation. Och du kan fokusera på din verksamhet. Vill du prata mer om vad du som egenföretagare behöver tänka på när det gäller pension, försäkring och placering? Välkommen att prata mer med oss.

Shiplink.se

Den enkla frakttjänsten för företagets alla frakter. Shiplink är den enkla och billiga allt-i-ett lösningen för frakt.

Sifferhjälpen

Med moderna system för redovisningsbyrå, gedigen erfarenhet av bokföringshjälp och hängivna ekonomikonsulter erbjuder vi ditt företag en prisvärd ekonomifunktion, dvs bokföringshjälp – som ger dig en ovärderlig tidsvinst på köpet! Vi erbjuder lösningar för både stora som små företag.

Skatteverket

Hur det går till att starta ett företag, vilka regler som gäller under tiden du driver företaget.

Slipp Redovisning

Jobba digitalt med Slipp Redovisningsbyrå. Hela företagets administration i mobilen.

Småföretagarnas A-kassa

SMÅA är en arbetslöshetskassa för småföretagare och deras familjemedlemmar, som arbetar i små- och medelstora företag och som vill försäkra sig mot inkomstbortfall vid arbetslöshet. 

Snowfire

Snowfire är det roligaste sättet för driftiga företagare att få fler kunder via sin webbsida. Det är enkelt att starta en e-handel, skapa ett event och ta plats på nätet.

Srf konsulterna

Vi är den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. Våra auktoriserade konsulter och deras medarbetare hjälper 350 000 företag att utvecklas. Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisation och utbildningar för redovisnings- och lönebranschen.

Starta & Driva Företag

Starta & Driva Företag är ett magasin som riktar sig till alla nystartade företagare i hela landet. Vi intervjuar några av Sveriges hetaste entreprenörer, kända såväl som okända, och skriver om ämnen som intresserar och berör alla företagare. Av entreprenörer för entreprenörer!

Swedbank

Vi erbjuder trygghetspaket för företagare. 
Bil- och maskinfinansiering. Hitta alternativa finansieringslösningar för bil- och maskinköp. 
Låna till ditt företag online, från 50 000 upp till 250 000 kr.

Svensk Handel

Hur tar jag betalt i min webbutik? Hur får jag ut mina varor till kunderna smidigt? Hur skyddar jag mig mot bedrägerier på nätet? Hur gör jag när jag ska anställa? Vad gör jag när jag får problem med personalen? Frågorna kan vara både små och stora när man ska starta e-handel eller fått fart på affärerna. Ibland behöver man lite hjälp på vägen.
Kom till Svensk Handels e-handelstorg. Vi har tillsammans med våra partner svaren, bra förmåner på tjänster och kunskapen på hur ett medlemskap oss kan underlätta din vardag som e-handlare.

The Factory

The Factory by Wellstreet är Nordens största hubb för innovation och nyföretagande, en 14 000 kvadratmeter glasbyggnad i Sollentuna. Här samlas närmare 1000 personer varav 100 av dessa placerade på takvåningen i The Factorys Coworking Space. Utöver toppmodern arkitektur och fantastisk utsikt, kommer huset även erbjuda faciliteter så som gym och restaurang.

Tillväxtverket

Vi arbetar för att stärka företagens konkurrenskraft. Vi vill se fler företag som vill, kan och vågar. Vi främjar entreprenörskap och tillväxt i företag.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa har försäkringen för er – oavsett om ni är ett stort, litet, nystartat eller väletablerat företag. Som medlemmar i Svensk Handel får ni alltid ett branschanpassat skydd med medlemsrabatt. Kom förbi, så berättar vi mer!

Tullverket

Import Handla med andra EU-länder? Hur beräknar jag avgifterna? Att klassificera varor. Vad är tullvärde? Ursprungsintyg? Export Exportera varor  Vilka handlingar behövs? Välkommen att ställa frågor på mässan.

Unionen Egenföretagare

Vi vill att det ska vara enklare och tryggare att driva eget. Som medlem får du mycket på köpet, till exempel vår medlemslinje att ringa till samt bidrag till kompetensutveckling och många andra förmåner. Vi ger dig trygghet, affärsverktyg och förutsättningar för utveckling. Unionen Egenföretagare är ett skräddarsytt medlemskap för dig som driver eget företag.

Ur Right Hand

Vi erbjuder effektiv assistans inom flera områden som administration, sociala medier, planering och mycket mer. Allt på distans. Du jobbar nära din virtuella assistent över sociala medier, mail, Slack eller Skype. På så vis kan vi garantera bästa möjliga resultat. Oavsett om du behöver assistans vid ett enstaka tillfälle, under ett längre projekt eller kontinuerligt är vi din högra hand.

VerdeVerde Travel

Vi arrangerar och leder stadsvandringar med olika teman och som kryddas med feelgood-humor och storytelling. Vi blandar anekdoter med berättelser och historia från förr. Kom och upptäck Stockholm med oss på VerdeVerde Travel.

Verksamt.se

Vi hjälper dig. I vår monter har samlat det som vi vet att du som ska starta eller driver företag har bäst nytta av.
Du kommer bland annat att få vägledning i hur du:

• går från idé till företag och arbetar fram en affärsplan
• väljer företagsform och registrerar ditt företag
• hittar kostnadsfritt stöd och rådgivning där du bor
• hanterar skatt och moms samt skapar en social trygghet som företagare
• utvecklar din verksamhet med hjälp av offentlig finansiering eller hur du tar ditt företagande till en internationell marknad.

Vimentis Enterprize VIP

Sveriges modernaste säljprogram för entreprenörer "Live & Online".

Visma Spcs

Bokföringsprogram. Oavsett dina behov har vi en bokföringslösning för dig som passar alla bolagsformer. Vi tar ditt företagande personligt

Webbpaketet

Se dina kundförfrågningar öka direkt! Vi är inte som andra webbyråer, vi fokuserar på resultat och inte bara "snygg design" (fast du får självklart det också). När du beställer en hemsida från oss kan du vara säker på att du får en hemsida som inte bara ser bra ut, utan också ger dig fler kunder.

Workscout

Ett modernt nätverk för flexibla jobb!

WREBIT

Det enda du behöver för att sköta hela ditt företag i mobilen. Helt komplett fakturerings- och bokföringsprogram i en enkel app enbart för småföretagare.
På nolltid fotar du kvittot/fakturan och låter appen sköta resten. Säg hej till en enklare vardag!