Ställ ut – Boka plats!

Det är enkelt och kostnadseffektivt att ställa ut

Här gör du din bokning till mässor 2022. Fyll i och välj de tjänster som vill du boka in på digitala Eget Företag-mässan. 

Önskar du få en demo eller mer information, skicka ett mail

Ställ ut – boka plats!

Bokningsvillkor på digitala mässan Eget Företag  

Bokning av medverkan på digitala mässan Eget Företag görs enligt beställningsunderlag ovan. Anmälan är bindande, utställare tilldelas ordererkännande/faktura.

Önskar utställaren ändring i del av innehåll i bokningsbekräftelsen ska detta meddelas digitala mässan Eget Företag, senast 8 dagar från erhållen bokningsbekräftelse. Tillägg/avdrag av kostnad sker enligt fastställd prislista.

Den digitala mässan Eget Företag tilldelar utställaren plats i den digitala mässhallen.

Att tilldelad monterplats inte överensstämmer med utställarens önskemål om placering eller exponering skall således aldrig anses som att orderbekräftelsen avviker från bokningen.

Den digitala mässan Eget Företag äger rätt att skriftligen säga upp avtalet med Utställaren med omedelbart upphörande i händelse av Utställarens dröjsmål med erläggande av betalning.

Monterplats eller annan erbjuden tjänst skall betalas inom 15 dagar från beställning om inte annat skriftligen har överenskommits. Oavsett detta ska betalning ske tre bankdagar före den digitala mässans genomförande, 4-5 maj och 26-27 oktober. Anmälningsavgiften, 3.975 kr erläggs enligt bokningsbekräftelsen och är inte återbetalningsbar.

Den digitala mässan Eget Företag arrangeras i samarbete med NyföretagarCentrum och faktureras av Fremat Event AB. Hemsida: egetforetag.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag