För utställare – skicka in era seminarier

Nu börjar anmälningarna att strömma in till mässan, många är nyfikna på vilka seminarier som kommer att arrangeras. Vi kommer också att publicera seminarierna på hemsidan innan mässan öppnar och spridas dessa i sociala medier. Vi vill senast 25 oktober få in rubrik och text, bifoga bild på föreläsningar eller en säljande bild kring temat.

Efter genomgången för admin har ni möjlighet att själva lägga upp er förläsning med länk i mässan, det ska vara klart senast 1 november för att vi kommer testa att allt fungerar.

 

Digitalt seminarium under mässan 10-11 november

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag