Utställare | Eget Företag

Här kommer utställarna att publiceras

Almi

Företagslån, riskkapital och affärsutveckling för företag som vill växa. Tag din idé och ditt företag till nästa nivå. Riskkapital. Brygglån. Affärsutveckling. Företagslån.

Aspia

Aspia Go är en lätthanterlig, tydlig och kraftfull ekonomitjänst för småföretagare till ett fast pris. Direkt i mobilen! Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar som tar ditt företag till nya nivåer. Välkommen. Aspias tjänster hjälper ditt företag att effektivisera, utvecklas & växa

Astar

Astar är Sveriges största utbildningsföretag. Vi utvecklar yrkestalanger och tar våra kursdeltagare från utbildning till anställning; hos oss kan du helt enkelt bli en stjärna på arbetsmarknaden.

Björn Lundén

Björn Lundén är kunskaps- och programvaruföretaget som sedan starten 1987 förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.

Coaching och konsult Gerd Wallin

är utbildad coach och författare och coachar och utbildar sedan 10 år företagare och arbetssökande till uppdrag, samarbeten, nätverkande, marknadsföring och sociala medier.

Fortnox

Fortnox är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vi hjälper företag starta, växa och utvecklas. Med smarta tekniska lösningar och tjänster, och möjlighet att koppla ihop dem med hundratals externa parter, är vi ett nav för företagande i Sverige. Vår vision är att skapa ett välmående samhälle format av framgångsrika företag.

Euro Finans

Vi köper dina fakturor till marknadens mest förmånliga villkor! Pengar direkt. Vi tar kreditrisken. Pengar idag. Ökad likviditet. Personlig service. Bankoberoende. Förenkla administrationen. Snabbt och smidigt. Snabba och flexibla. Bättra på likviditeten.

Sphinxly

Din webb är din identitet. Navet i din digitala existens. Sphinxly bygger unik och optimerad webb till företag som värdesätter design, byråservice och teknik som lirar. 

 

Frilans Finans

Frilans Finans är en modern och effektiv ekonomisk lösning som möjliggör det att fakturera utan att ha eget företag.

Företagarna

Get a Newsletter

Den enkla tjänsten för nyhetsbrev
Gör dina besökare till lojala kunder med Get a Newsletter – den lättanvända tjänsten för nyhetsbrev.

Hallon

Invest Stockholm Business Region

Marginalen Bank

Vi erbjuder företagare finansiella och administrativa tjänster. Vi är själva företagare och har gjort den tillväxtresa som många av våra företagskunder är mitt uppe i. Det är med dessa insikter som vi skapat vårt företagserbjudande.

NyföretagarCentrum Sverige

Vi är moderorganisation för alla landets NyföretagarCentrum. Vi täcker över 200 kommuner och erbjuder kostnadsfri rådgivning och hjälp för dig som ska starta eget. Vi erbjuder stort utbud av e-kurser i att starta företag och utvecklat en digital affärsplan med smarta kalkyler. Vi arrangerar även mässan Eget Företag i Stockholm sen år 2001.

NyföretagarCentrum Botkyrka Huddinge

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Bergslagen

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Nacka Tyresö Värmdö

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Nynäshamn Haninge

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Lund

 Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Solna Sundbyberg

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Stockholm 

Välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning på Södermalm i Stockholm. Vi erbjuder en digital affärsplan kostnadsfritt.

Patent och registreringsverket

Patent- och registreringsverket är centret för immateriella rättigheter. Vi arbetar för ökad innovation och tillväxt i Sverige.

Snowfire

Snowfire är det roligaste sättet för driftiga företagare att få fler kunder via sin webbsida. Det är enkelt att starta en e-handel, skapa ett event och ta plats på nätet.

Studac

Anlita en studentkonsult Smart, prisvärt!
Låt våra studentkonsulter hjälpa dig med redovisningen. Hos oss får du hjälp med ekonomin av en skicklig studentkonsult till ett förmånligt pris utan att kompromissa med kvaliteten. Allt arbete kvalitetsgranskas av andra erfarna studenter eller en auktoriserad revisor. 

Skatteverket

Funderar du på att starta företag? Är du redan igång och har frågor om till exempel moms, deklaration, bokföring eller anställningar? Välkommen till vår monter med dina frågor.

SALES SETUP

Sales Setup metoden är konstruerad att skapa en verksamhetsanpassad säljplan, baserad på översikt och förståelse för de åtgärder och aktiviteter som faktiskt gör skillnad i ett säljarbete.

Spoil

Produktionsbyrån Spoil 
Söker du en mindre byrå som kan ta tag i allt inom din marknadsföring så har du hittat rätt.

Frisk arbetsmiljö

Telia Företag

Svensk Handel

Hur tar jag betalt i min webbutik? Hur får jag ut mina varor till kunderna smidigt? Hur skyddar jag mig mot bedrägerier på nätet? Hur gör jag när jag ska anställa? Vad gör jag när jag får problem med personalen? Frågorna kan vara både små och stora när man ska starta e-handel eller fått fart på affärerna. Ibland behöver man lite hjälp på vägen.
Kom till Svensk Handels e-handelstorg. Vi har tillsammans med våra partner svaren, bra förmåner på tjänster och kunskapen på hur ett medlemskap oss kan underlätta din vardag som e-handlare.

Svensk Digital handel

Med 700 Trygg E-handlare, 120 Partners och föreningen Svensk Digital Handels 70 medlemmar samlar vi nästan 900 företag som tillsammans arbetar för att utveckla den digitala Handeln i Sverige. Vi driver e-handelscertifieringen Trygg E-handel, Nordens största årliga e-handelsevent D-Congress plus ett logistikprogram för Snabbare, närmare och mer hållbara e-handelsleveranser!.

Rundkantig design och kommunikation

• Logotype & profil
• Trycksaker
• Mässor
• Utställningar

Vilka är vi?
RundKantig är en kommunikationsbyrå som arbetar strategiskt och skapar design och kommunikationslösningar professionellt på ett kreativt sätt. RundKantig har gott förtroende hos kunder i både Sverige och Tyskland.

Detta gör vi!
RundKantig stöttar våra kunder från första idé, genom hela processen, till färdig design. Tillsammans med våra kunder bygger vi starka varumärken, skapar grafiska profiler, trycksaker och material till mässor och utställningar.

Svedea

Skräddarsy din företagsförsäkring.

Söderberg & Partner

Vi erbjuder: Gratis företagsförsäkring under 6 månader

STARTA INTE FÖRETAG UTAN FÖRSÄKRING! 
Som ny företagare är det mycket att sätta sig in i, försäkring är ett viktigt område. NyföretagarCentrum Sverige har därför tillsammans med Söderberg & Partner tagit fram ett grundpaket som ger dig en bra grundtrygghet om något skulle hända. Att bli företagare innebär ett risktagande. Att stå utan försäkring om olyckan är framme kan innebära livslång ekonomiskt lidande.

Visma Spcs

Bokföringsprogram. Oavsett dina behov har vi en bokföringslösning för dig som passar alla bolagsformer. Vi tar ditt företagande personligt

Wrebit

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag