Maxa ditt digitala mässbesök!

Att gå på en digital mässa är en helt annan upplevelse jämfört med ett fysisk besök. Vi har lång erfarenhet av fysiska mässor och det har vi haft nytta  av när vi skapar mässan, jag tror att digitala mässor kommer finnas kvar efter pandemin. Men hur mässorna kommer att se ut framöver kan vi bara spekulera i.

En av kommentarerna till senaste digitala mässan var: "Väldigt snygg och välgjort! Får verkligen en känsla av att man är på en mässa, och kan i lugn och ro titta igenom allt. Många utställare och många seminarier. Bra jobbat!"
Mattias Oljelund, Svenskt Näringsliv

Att besöka digital mässa

1) För det första är det väldigt enkelt att besöka, allt du behöver är en dator och tillgång till internet.
2) Dags att besöka: Skapa ett konto för att logga in som besökare på mässan.
3) Utställarna finns på plats och har avsatt tid för att möta med dig via chatt eller videomöte i mässan. 
4) Gå igenom utställarförteckningen, kommer du på frågor, skriv ner dessa så att du inte glömmer bort.
5) Gå igenom seminarieprogrammet
6) ....

Här kommer vi i god tid innan mässan ge fler av våra bästa tips om hur du kan få ut maximalt av ditt digitala mässbesök på Eget Företag. 

Bästa hälsningar

Mats Evergren
Eventchef

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag