3-minuters-pitchen

Lär dig göra den perfekta pitchen!

"Snabbpitcha din affärsidé – online och få feedback" 

Du möter en, erfaren person från företagarvärlden som dagligen möter människor i entreprenörsvärlden.

Bokningen har inte öppnat
Tisdag kl 14-15 BOKA PITCH
Onsdag kl 11-12 BOKA PITCH

Att få en affärsängel eller erfaren mentor på kroken är många entreprenörers högsta dröm. Men det är inte lätt att sälja in sig själv och sin affärsidé. Genom att regelbundet pitcha dig själv och din idé oavsett om det är inför publik eller middag, så utvecklas du i processen. Under årets mässa får blivande och nya företagare chansen att göra just detta på erfarna personer från företagarvärlden mellan klockan 14-15 under torsdag och kl 11-12 på fredagen.

Ca 15 minuter efter pitchen avslutats möter vi några erfarna rådgivare på stora scenen Hur har det gått och vad krävs för att ta hem en investering? Vad ska en bra pitch innehålla? Styrkor och svagheter i pitcharna.

Vi reserverar oss för att det kan bli fullbokat. Finns ledig tider under mässan erbjuder vi drop-in-bokning. Bokningen är ej öppen.

Startkapital och finansieringslösningar

Under den första tiden innan försäljningen har kommit igång behöver du ha ett startkapital. Men det är inte alltid dina egna pengar räcker. Då kan du behöva låna pengar, vad finns det för möjligheter och hur tänker banken? Vad finns det för krav och vad ska jag tänka på när jag presenterar företagets affärsplan? Detta är några vanliga frågor.

Vad finns det för möjligheter att skaffa finansiering om jag ska göra större investeringar och vill växla upp mitt företagande? På mässan har vi samlat många aktörer från branschen.

Lär dig pitcha din affärsidé till banker och investerare!

Att sälja in sina idéer, pitcha, är en stor del av företagandets framgång och det krävs ofta mycket träning för att lyckas. En vass pitch, tar företaget till en ny nivå! Under årets mässa får mässbesökarna chansen att testa och vässa sina pitchkunskaper på personer som verkar i branchen.

Uppstartslån

NyföretagarCentrum kan i samarbete med Marginalen erbjuda uppstartslån på upptill 250.000 kronor, det ökar också dina möjligheter att få finansiering från fler aktörer om det finns behov enligt din affärsplan. NyföretagarCentrum har fler partners som kan vara behjälpliga.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022