Vad händer på mässan?

Mässan öppnar kl 9.00. 

 

Seminarier bokningen öppen!

För att starta, driva och utveckla företag. Kunskap och inspiration du ska lyckas! Insläpp innan mässan öppnar. Boka plats.

kl 9.30–16.45

Scenprogram i mässans café

Varje timme: Möt nyföretagare – hör hur de har gjort för att lyckas. Massor av tips och inspiration utlovas. Se mer i programmet.

kl 10.15–16.30

3-minuters-pitchen – boka!

Torsdag, fredag och lördag.

Se tider och mer information

Rådgivning Starta Eget

Här är några montrar du inte ska missa.

kl 10–17

Vilka ställer ut?

Här hittar du alla utställare.

kl 10–17

Anslagstavlan

Här kan du som besökare annonsera. 

kl 10–17

TORS kl 12.15 CaféscenenBEDRÄGERIEXPERTENS FEM TIPS – SÅ UNDVIKER DU VANLIGA FÄLLOR SOM NYFÖRETAGARE, NINA JELVER, BEDRÄGERIEXPERT SVENSK HANDEL

Prisutdelningar – se caféscenen

Pitchen – se tider

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag