18 april, Göteborg

Här finns allt samlat under ett tak.
Plats: Brewhouse, Åvägen 24

Göteborg

Välkommen till Eget Företag!

Allmän information

Datum: 18 april 2018
Öppettider*: torsdag 9.30–16.00
*Seminarier startar 30 minuter innan mässan öppnar.
Plats: Brewhouse, Göteborg KARTA

Entré: 100 kr, vid anmälan på hemsidan fri entré.

Arrangör: NyföretagarCentrum i samarbete med partners. 

Se filmen från senaste mässan, här nedan.

SEMINARIEBOKNINGEN ÄR ÖPPEN

Här kan kan du läsa hela programmet. Du anmäler dig kostnadsfritt. 

Här hittar du alla utställarna!

Läs mer

 

Gör företagarlivet enklare och roligare – kom till mässan Eget Företag!

Här träffar du rådgivare, experterna och nätverken! På Eget Företag finns experter, rådgivare och informatörer på plats från en mängd företag, myndigheter och organisationer.

Här ger vi lönsamma råd
I cafét finns nya affärsvänner och du kan koppla av med en kopp kaffe. Under dagen experter och rådgivare sina bästa tips.

Här får du massor av kunskap!
30 seminarier! Här lär du dig och inspireras om allt som har med företagande att göra; Go digital, försäljning, bokföring, e-handel, marknadsföring, prissättning, moms och regler, budget, hållbarhet, starta eget som pensionär och mycket, mycket mer.

Här får du som är ny i Sverige extra hjälp!
Vi gör en extra satsning för personer som är nyanlända och går i företagstankar. Kanske du har drivit företag i ditt hemland? Då hälsar vi dig välkommen till mässan! Här finns svenska nätverk, experter och rådgivare på plats för hjälpa dig att starta och driva företag. 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från mässan

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén Information

För Visma Spcs är Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners