Göteborg

Välkommen till Eget Företag!

Allmän information

Datum: 25 april 2019
Öppettider*: torsdag 10–16
*Seminarier startar kl 9.30, innan mässan öppnar.
Plats: Brewhouse, Göteborg KARTA

Entré: 100 kr, vid anmälan på hemsidan fri entré.

Arrangör: NyföretagarCentrum i samarbete med partners. 

Se filmen från senaste mässan, här nedan.

Gör mässbesöket till en heldag

Låt företagarlivet bli enklare och roligare – kom till mässan Eget Företag!
På Eget Företag finns experter, rådgivare och informatörer på plats från en mängd företag, myndigheter och organisationer.

Tävla om 20 bokföringsprogram, värde ca 2 000 kronor och starta eget-böcker.

Här får du massor av kunskap!

20-25 seminarier! Här lär du dig och inspireras om allt som har med företagande att göra; digitalisera företaget, försäljning, bokföring, finansiering, marknadsföring, prissättning, budget och mycket, mycket mer.

Här träffar du rådgivare, experterna och nätverken!

På Eget Företag finns experter, rådgivare och informatörer på plats från företag, myndigheter och organisationer.

Skaffa kunskap, få tips och få inspiration – gå på många seminarier!

Här kan du se hela programmet och boka plats gärna plats innan mässan öppnar.

Här ger vi lönsamma råd

I cafét finns nya affärsvänner och du kan koppla av med en kopp kaffe. Under dagen entreprenörer och mentorer sina bästa tips och berättar om sina utmaningar. 

Här får du som är ny i Sverige extra hjälp!

Vi gör en extra satsning för personer som är nyanlända och går i företagstankar. Kanske du har drivit företag i ditt hemland? Då hälsar vi dig välkommen till mässan! Här finns svenska nätverk, experter och rådgivare på plats för hjälpa dig att starta och driva företag. Se seminarium och boka plats gratis, KL 12.00 Ny i Sverige? Starta företag!

Du anmäler dig kostnadsfritt. 

Över 1.100 deltagare på seminarierna på senaste mässan.

Här hittar du alla utställarna, publiceras under mars!

Läs mer

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022