Utställare i Göteborg

Mässan Eget Företag, torsdag 25 april. Öppet: 10.00-16.00.
Lokal: Brewhouse, Åvägen 24 (Anmälan pågår)

Dagens moderator – Maria Berghäll
Entreprenören som brinner för ledarskap

Maria Berghäll blev som 18-åring Europamästarinna i UF-företagande.
Idag driver hon sitt egna företag, Piece of Value och hjälper människor och organisationer att utvecklas.

Utställare - Mässan Eget Företag

Uppdateringar sker löpande

Klicka på loggan så länkas du till deras hemsida.

Almi

Vill du ta ditt företagande till en ny nivå? Göra verklighet av din affärsidé? Bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? Våra rådgivare har lång erfarenhet av att vägleda entreprenörer i tillväxtföretag. Ju större potential ditt företag har att växa, desto mer resurser kan Almi satsa.

Aneise

Vår vision är att med gedigen kunskap och personlig service tillgodose företag med produkter och tjänster av hög kvalité. Snickeri-, dekor- och montageservice. Vår passion är att tillverka din idé till en färdig produkt!

Björn Lundén Information

Ett kunskaps- och programvaruföretag som sedan starten 1987 förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.

Dicopay

Fakturera och få betalt direkt! Dicopay är Sveriges snabbast växande mobila faktureringstjänst som erbjuder blixtsnabb betalning. Att fakturera tar bara någon minut och du kan ägna mer tid till annat än administration.

Din Bokföring

Underlätta ditt företagande och ta hjälp av oss med bokföring, deklarationer och ekonomisk rådgivning.
Allt digitalt och till fast pris!

EgenSajt

Fedelta Finance

På ett enkelt sätt hjälper vi dig med företagslån och skapar möjligheter för ditt företags framgång oavsett hur litet eller stort ditt företag är eller i vilken bransch du är verksam.

Fortnox

Välkommen till ett nytt sätt att jobba! Ända sedan starten har vi haft en vision – att få dig som småföretagare att kunna ägna dig mer åt det du vill. Det betyder att vi ständigt utmanar och förnyar sättet på vilket du kan sköta din ekonomi och administration. 

Frilans Finans

Gör din grej!
Fakturera utan eget företag.

House of Sales

Som företagsledare och kund står du i centrum som experten inom just ditt område. Vi bidrar med ett oberoende utifrånperspektiv och ett säljfokus baserat på flerårig erfarenhet från en mängd olika branscher. Resultatet blir en konkret plan för framtida säljstärkande åtgärder, som i sin tur leder till ökad försäljning över tiden.

Kemikalieinspektionen

Det är du som tillverkar, importerar eller säljer varor som har ansvar för att produkterna uppfyller kraven i reglerna. Det gäller oavsett om du säljer produkterna i en fysisk butik eller via e-handel. För att veta vilket ansvar du har behöver du identifiera din roll i distributionskedjan och kontrollera vilka regler som gäller för dina produkter eller varor.

Marginalen Bank

Uppstartslånet Ska du starta eget företag? Vi kan nu erbjuda dig ett lån i samarbete med NyföretagarCentrum, där personlig rådgivning och stöd via Europeiska investeringsfonden (EIF) hjälper dig att komma igång.
Du kan låna upp till 250.000 kr.

 

Nordea

Oavsett i vilket skede du är i ditt företagande kan Nordea vara din stabila och trygga partner. Välkommen att bolla dina planer med oss!

NTRY

Snart kan du som söker du en co-founder, investerare, expertrådgivning eller bollplank matchas rätt i din start-up process. Är du redan en etablerad entreprenör så kan du som delägare i NTRY stötta nya entreprenörer, investera och bli delägare i bolag som matchar dina preferenser.
Av entreprenörer för entreprenörer!

NyföretagarCentrum

Göteborgsregionen

NyföretagarCentrum

Kungälv

NyföretagarCentrum

Lerum

Pensionsmyndigheten

Ponture

Pengar till ditt företag. Sök företagslån, fakturaköp och andra erbjudanden från banker - helt utan kostnad.

PRV

Patent- och registreringsverket är centret för immateriella rättigheter. Vi arbetar för ökad innovation och tillväxt i Sverige.
Har ditt företag dolda tillgångar? På prv.se får du svaret genom ett enkelt test. Välkommen till www.prv.se/genomlysningen.

Snowfire

Skapa webbsidan som alltid är snäppet snyggare. Samarbeta med prisbelönta designers & strateger från hela världen och väx med e-butik, blogg, bokning mm - allt på samma plattform.
Testa gratis – vi gör skillnad!

Starfields

Starfields är en reklam- och webbyrå med kunder över hela Sverige. Sedan flera år tillbaka erbjuder man prisvänliga och populära paket till landets alla Småföretagare och Nystartade företag. Läs mer här!

Starta & Driva Företag

Står du i begrepp att starta företag? Då är vi kanalen för dig. Förutom inspiration från andra entreprenörer och konkret information samt tips och råd ger vi dig en chans att utöka ditt nätverk och träffa nya samarbetspartners. Vi erbjuder även gratis tjänster och produkter i samband med företagsstarten. Detta gör vi genom tre produkter, tidningen Starta & Driva Företag, entreprenörsminglet StartUp Bar och startpaketet för företagare StartUp Box.

Svensk Företagssäkerhet

Är du och ditt företag bevakat mot bolagskapning och bedrägeri? Vi erbjuder ett flertal olika lösningar som ger företagare trygghet. Kom och hälsa på oss så berättar vi gärna mer!

Swedbank

Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster för ditt företag som förenklar din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar just ditt företag inom bland annat finansiering, lönehantering och betalningar.

Trovisio

Vi erbjuder dig The Perfect Match. Ett smartare sätt för konsultköpare att hitta rätt konsult. Ett smartare sätt för konsulter att hitta drömuppdraget.

Unionen Egenföretagare

Vi vill att det ska vara enklare och tryggare att driva eget. Tjänster som juridik och försäkringar kan bli dyrt, men tillsammans kan vi få ner kostnader och premier. Som medlem får du mycket på köpet, till exempel vår medlemslinje att ringa till samt bidrag till kompetensutveckling. Vi ger dig trygghet, affärsverktyg och förutsättningar för utveckling.

Visma Spcs

Livet som småföretagare kan vara roligt och utmanande. Men det kan också kännas ensamt och lite krångligt. Vi har bestämt oss för att alltid finnas vid företagarnas sida och göra allt vi kan för att du ska få ett så bra småföretagsliv som möjligt. För att skapa ett småföretagarklimat i världsklass utvecklar vi program och tjänster som förenklar och effektiviserar det dagliga arbetet. Dessutom bidrar vi gärna med erfarenheter och kunskap.

Yesbox

Yesbox är Göteborgs mötesplats för nyföretagare. Det är en inspirerande plats där du kan förverkliga dina tankar och idéer. Här finns en samlad kompetens du inte hittar någon annanstans. Vi har verktygen så att du kan starta och utveckla ditt företag.

Älska Försäljning

Vi vill hjälpa dig och ditt företag att öka er omsättning och vinst. Vår främsta målgrupp är du som inte ser dig själv som säljare men ändå jobbar mycket med avslut. Bland våra kunder idag finns allt från små nystartade företag till större bolag.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022