Boka plats, nya företag från 975 kronor!

Hitta nya kunder och nätverka.

En fin möjlighet att ställa ut 

För dig som är ny på marknaden och startat företag under de senaste tre åren har vi tagit fram ett mycket förmånligt alternativ för att ställa ut på Eget Företag, "Roll-up paketet" på ca 3 m2. Det är en fantastisk chans att hitta nya affärsvänner och skapa mässerfarenhet.

Datum: Torsdag 25 april
Öppet: 10.00-16.00
Plats: Brewhouse, Åvägen 24, Göteborg

Detta ingår: 
- plats för en roll-up (Behöver du hjälp med att göra roll-up eller köpa, kontakta oss)
- ståbord 
- tillgång till el
- WiFi
- införande i utställarkatalogen på webben

PRIS 1 950 kr (exkl moms)
Är du kund till NyföretagarCentrum? 

Regler: Företaget ska ha startats under de tre senaste åren. Antal platser är begränsat.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag