Företagets hemsida

Läs Dittes fem tips!

Kom igång med din hemsida

Läs Dittes fem tips!

1. Snygg och lättläst hemsida
Din hemsida är din affärsyta på webben. Vi köper alla med ögonen. Det första intrycket ger en bild av vem du är.

2. Var närvarande och skapa dialog med din kund
Välj ett hemsideverktyg som är så enkelt och visuellt så att du själv kan ta kontroll och uppdatera och lägga upp videor mm. Distansen mellan dig och din kund minskar.

3. Möt din kund i deras vardag
Med en responsiv hemsida som skalar om sig efter skärmstorleken finns din hemsida när din kund behöver dig. Kanske är det på tunnelbanan, via mobilen eller kanske i läsplattan från hemmasoffan?

4. Ta hjälp av proffsen
Det är alltid bra att bjuda in designproffs för att se över din logga och form. Ta in SEO-experter när du vill växla upp trafiken till din sida och se till att din hemsida kopplas mot Facebook, Instagram mm.

5. Trygg kund köper
Återkoppla ofta och gör dig påmind. Skicka nyhetsbrev eller blogga där du delar med dig av sådant som du vet din kund behöver. Lägg upp ditt telefonnummer och var tillgänglig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag