NyföretagarCentrums Affärsplan – Gratis!

Kom igång direkt

Varför en affärsplan?

Arbetet med affärsplanen är A och O för den verksamhet du funderar på att starta. Det är först efter du påbörjat arbete som du har ett vettigt beslutsunderlag för att starta eller inte starta ett företag.

Det är inte bara du som får ett beslutsunderlag utan även Dina nära ”samarbetspartners” som banken, försäkringbolaget, revisorn, redovisningsbyrån, styrelseledamöter etc. De har rätt att få ett skriftligt underlag på hur verksamheten är tänkt att fungera.

Affärsplanen är ett föränderligt dokument eftersom förutsättningarna hela tiden förändras. Förändra och bygg på din digitala affärsplan så ofta du behöver!

Starta direkt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag