Vi testade livebevakning

Återupplev mässan 2014

Mässan 2014 – vad hände då!

Livebevakning

Live-dokumentation från mässan Eget Företag 2014

Återupplev 2014 års mässa och få massor av tips om ny- och småföretagande!

Scrolla igenom reprisen av den sociala liverapporteringen nedan. Där finns mingel, monterintervjuer, inspiration och seminarie-referat.

Några hållpunkter:
Torsdag: Invigningen, bokföringstips, marknadsföring på twitter, skaffa riskkapital, franchising, starta eget på 10 dagar.
Fredag: Mentorskap och mentorhjälp, Speed Meeting, tips om försäljning, Charlie Söderberg om ekonomi i balans.
Lördag: Stöd från myndigheter, Årets nyföretagare, skatteplanering, seminarie om säljrutiner, sammanfattning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag