Bli en vinnare med mentorskap, 17 april

Låna en mentor! Boka Speed Mentoring mellan kl 13.30-15.00, Slagthuset Malmö.

Kan du tacka nej till god råd? 

Sverige behöver fler framgångsrika företagare, visst är det så. Men ingen växer ensam. En mentor som bjuder på sin erfarenhet och sitt kontaktnät ger dig som nyföretagare större chans att lyckas. Då kan vägen till ett lönsamt företag bli både roligare och enklare.

Program

13.30-15.00 – Låna en mentor! 

På mässan Eget Företag i Slagthuset, Malmö erbjuder vi en 20 minuters personlig rådgivning av en erfaren mentor. Tider är begränsade, boka en tid!
Arrangeras av NyföretagarCentrum Sverige

Boka Speed Mentoring

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från mässan

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén Information

För Visma Spcs är Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

På mässan finns allt du behöver för att starta företag. Lev din dröm!

Caxton Njuki, entreprenör

Partners