Mässtips i Stockholm

Här kan du få rådgivning och uppleva nya smarta tjänster som gör företagandet enklare.

Fråga Juristen – boka möte!

Se alla seminarier på mässan

Tidningen om Eget Företag

e-handel – besök Svensk Handel

Prisutdelningar

Böcker för dig och företaget – Björn Lundén Information.

"Låna en mentor" Fredag kl 14-16.30

Pitchen – Torsdag Kl 13.00 länsvinnare av SKAPA-priset och SKAPA-priset för unga innovatörer pitchar sina uppfinningar och affärsidéer på SKAPA-scenen

Kontorshotell – hitta kontorsplats i Stockholm

Anslagstavlan

Scenprogram torsdag-lördag

Nya företagare – nätverka och hitta nya affärsvänner

Många viktiga myndigheter på mässan, besök stora montern vid entrén

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag