Påverkanspsykologi när den är som bäst i försäljning

fredag 10 nov 16.15 Sal C

Sälj är psykologi men det visste du redan. Jag kommer ta upp några metoder hur du på bästa sätt kan påverka resultatet av dina möten med ditt agerande. Det är de mest framgångsrika metoderna som jag använder på mina egna möten.

För du vet ju redan om att du är den mest avgörande faktorn för att lyckas göra fler avslut när du är ute och säljer. Självklart är det du och det sätt du agerar på som avgör mest, inte den produkt eller tjänst du säljer och dess egenskaper. Alldeles för ofta lutar säljare sig stolt mot just produkten och tjänsten och glömmer bort vilken kraft hen själv besitter. Jag ser det alldeles för ofta och det gör mig arg. Detta måste få ett slut, det är sådant slöseri med affärer som aldrig blir av och kunder som inte får hjälp av dig.

Jag förbjuder dig helt enkelt att inte komma på denna uppfriskande föreläsningen. Ge dig själv en riktig höstpresent och dyk upp så lovar jag att inte slösa bort 30 min av ditt liv.

Martin Stenport är en energisk sälj- och ledarutvecklare som driver försäljning uppåt. Genom att vara nyfiken, ifrågasättande och nytänkande för kundens bästa har han fått arbeta med kunder som Fastighetsbyrån, LG Electronics, Team Sportia, Skandiamäklarna, Swedbank, Alviks Måleri, Orkla, KIA, BMW Sverige, Toyota, Edblads smycken med flera.