Nyföretagarhjälpen >>>

Lär dig allt om hur man startar eget och hur man utvecklar sitt företag. Med hjälp av våra digitala kurser och föreläsningar kan du nu lära dig och få tips om allt från bokföring, affärsplan, hemsidor, skatter, ekonomi, marknadsföring och hur man jobbar med sociala medier. Föreläsningarna är framtagna med hjälp av experter och erfarna företagare i vårt nätverk som bidrar med sin erfarenhet och kunskap. De vet vad du behöver för att lyckas!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag