FRIHET GENOM FÖRETAGANDE - Mer tid och mer pengar

lördag 10 nov 11.15 Sal E

De flesta jobbar sig in i väggen i dagens arbetsliv utan att få någon större belöning tillbaka till sig själv eller sin familj. Arbetsklimatet blir hårdare och hårdare men till vilken nytta?
Den här föreläsningen kommer att visa att mer frihet faktiskt är möjligt även för dig!

Vi kommer att visa dig ett sätt att kunna skapa en annan typ av inkomst som ger dig din tid tillbaka så att du kan göra de saker du älskar att göra. Du kommer att få se vad din tid egentligen är värd så du vet vad du behöver för att kunna vara ledig varje fredag resten av ditt liv, utan att tappa inkomst. Vi kommer även att visa dig det vanligaste misstaget många gör när de strävar efter mer frihet, så du slipper gå i samma fälla.

“Markus är engagerande och har mycket kunskap. Jag blev inspirerad att utforska mina egna finansiella drömmar och han fick mig att se att jag faktiskt har kraft att göra dem till verklighet! Jag trodde inte att ekonomi kunde vara så enkelt och så kul!"
Ania Witwitzka, Entreprenör

OBS! Begränsat antal platser till föreläsningen. BOKA NU!

Markus Brattfeldt har över tio års erfarenhet av hur man skapar företag som ger frihet och han har inspirerat och väglett tusentals människor, både personligen och genom sina föreläsningar. Han är utbildad av några av de främsta i världen inom företagande och ekonomi, såsom Blair Singer, Tim Storey, Randy Gage och Orrin Woodward samt ett antal anonyma mentorer. Markus har drivit och byggt flertalet företag, bland dem ett säljbolag med över 100 säljare runt om i Sverige och Norge. Han har även suttit i ledningsgruppen för Balansekonomi, ett av Sveriges främsta företag inom personlig utveckling och ekonomisk läskunnighet.