Go Digital

Möt designers och digitala strateger som ger dig tipsen på hur du skall tänka digitalt med just ditt företag.

Är du intresserad av att veta mer om hur du kan förenkla och automatisera mer av ditt eget arbetsflöde som företagare? Boka dig en drop-in tid i monter A37:04 direkt med designers från Snowfire designcommunity och/eller digtala strateger under utbildning på Hyper Island som har koll på vad som är viktigt att tänka på så att ditt företag hänger med digitalt in i framtiden. De ger dig 15 minuters egentid. Kanske kan de göra skillnad och vara nyckeln till att just ditt företag får en tydligare synlighet online och skala upp din affärsverksamhet på nätet.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag