Företagsförsäkring

Tre tips!

3 tips om försäkring

1.     Försäkra företaget

Först och främst, se till att ha en försäkring för ditt företag! Många tycker att de inte har något att försäkra då de har kontoret på fickan och räknar med att dator och telefon ersätts av hemförsäkringen. Detta är dessvärre fel. Har du köpt grejerna på företaget omfattas de inte av hemförsäkringen utan du behöver ha en företagsförsäkring. Dessutom är det viktigt att ha en ansvarsförsäkring om du skulle råka ställa till det för någon annan och får ett skadeståndsanspråk riktat mot bolaget.

2.     Se till att ha en försäkring som täcker den verksamhet du bedriver

Det räcker inte att ha en försäkring, man måste ha rätt försäkring. Jobbar du till exempel som konsult är det viktigt att ha en konsultansvarsförsäkring som täcker eventuella skadeståndskrav mot bolaget. Och driver du en glasskiosk behöver du ett kyl- och frystillägg om frysen går sönder och glassen blir förstörd.

3.     Ta hjälp om du tycker det är svårt och krångligt med försäkring

I dag har alla försäkringsbolag och försäkringsmäklare oerhört duktiga och kompetenta medarbetare som är redo att förklara om du tycker att försäkring känns svårt. Även på webben finns mycket hjälp att få.