Företagsförsäkring

Tre tips!

3 tips om försäkring

1.     Försäkra företaget

Först och främst, se till att ha en försäkring för ditt företag! Många tycker att de inte har något att försäkra då de har kontoret på fickan och räknar med att dator och telefon ersätts av hemförsäkringen. Detta är dessvärre fel. Har du köpt grejerna på företaget omfattas de inte av hemförsäkringen utan du behöver ha en företagsförsäkring. Dessutom är det viktigt att ha en ansvarsförsäkring om du skulle råka ställa till det för någon annan och får ett skadeståndsanspråk riktat mot bolaget.

2.     Se till att ha en försäkring som täcker den verksamhet du bedriver

Det räcker inte att ha en försäkring, man måste ha rätt försäkring. Jobbar du till exempel som konsult är det viktigt att ha en konsultansvarsförsäkring som täcker eventuella skadeståndskrav mot bolaget. Och driver du en glasskiosk behöver du ett kyl- och frystillägg om frysen går sönder och glassen blir förstörd.

3.     Ta hjälp om du tycker det är svårt och krångligt med försäkring

I dag har alla försäkringsbolag och försäkringsmäklare oerhört duktiga och kompetenta medarbetare som är redo att förklara om du tycker att försäkring känns svårt. Även på webben finns mycket hjälp att få.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022