Visste du att 32 procent vill helst vara företagare!

Att bli entreprenör och starta eget ligger ofta i toppskiktet när drömjobben listas. Men många vågar inte ta steget och behöver hjälp för att starta företag. Enligt Entreprenörskapsbarometern 2016, vill helst 32 procent av den arbetsföra befolkningen vara entreprenör. Starta din egen resa redan idag, kom till mässan Eget Företag 9–11 november på Stockholmsmässan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från mässan

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén Information

För Visma Spcs är Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

På mässan finns allt du behöver för att starta företag. Lev din dröm!

Caxton Njuki, entreprenör

Partners