Årets program

På Entreprenörscenen i caféet arrangeras debatter och spännande möten med entreprenörer som Inspirerar och ger lönsamma råd varje timme.

TORSDAG | FREDAG | LÖRDAG

Dagens program

Torsdagen 8 november

10.40

Utmaningar & möjligheter i digitala världen. Vilka trender kommer framöver?

Robert Hallgren, VD och grundare, The Generation

Robert Hallgren, som byggt upp flera bolag och är idag VD och delägare i webbyrån Generation. Från sina egna erfarenheter och perspektiv berättar han om digitala framgångar och misslyckanden i sitt entreprenörskap. Robert kommer även att framtidsspana och ge goda tips och råd.

 

Café scenen

11.10

Mässinvigning Irene Svenonius, finansborgaråd, Region Stockholm

Välkomna till mässan

Invigning Irene Svenonius, Finansboragråd (m), Region Stockholm

Mässnack och bästa tipsen för att optimera ditt mässbesök. Boo Gunnarson, Visma SPCS och Lars Sörling, Björn Lundén Information

Jan Sundman, ordförande NyföretagarCentrum Sverige

Café Scenen

12.15

Bedrägeriexpertens fem tips – så undviker du vanliga fällor som nyföretagare

Nina Jelver, bedrägeriexpert Svensk Handel

Bedrägerierna mot företag har ökat lavinartat de senaste åren. Hur kan du skydda dig som nyföretagare? Nina kommer närmast från Polisen där hon arbetat med bedrägerifrågor på Nationellt bedrägericenter. Det finns ett stort behov av mer information och kunskap inom bedrägeriområdet.

Cafe scenen

13.15

Förändrar världen och tjänar pengar!

Josephine Bladh, entreprenör

Josephine Bladh, driver konsultbolag för samhällsförändring med tjänster inom chefskap, processledning och metodutveckling. Hon har bland annat varit tillförordnad VD för Rättviseförmedlingen och varit årets nyföretagare i Botkyrka/Huddinge. Hon berättar om sin företagsvision och hur en som företagare blir mer lönsam om en har satt ord på sitt samhällsansvar och dessutom lever som en lär.

 

 

Café scenen

14.30

Från UF till miljonförsäljning

Fredrik Rinaldo och Mickel Wallentin, Merchsweden AB

Gymnasieleverna Fredrik Rinaldo och Mickel Wallentin tog hem SM guld i ung företagsamhet 2018 med miljonförsäljning! Idag driver de internet succén ”Merchsweden” vidare som ett aktiebolag. Företaget är återförsäljare av exklusiva kläder, skor och streetwear-produkter. 

 

Café scenen

15.30

Marknadsföra sig på rätt sätt på nätet?

Marvin Yousif, Simlify Business

Marvin Yousif är entreprenören som startat upp Simplify Business och har själv upplevt svårigheterna och utmaningarna inom marknadsföring på nätet när han startade sitt bolag.

 

Café scenen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag