UTKLASSA KONKURRENTERNA genom ditt personliga varumärke!

torsdag 8 nov 15.00 Sal D

Hur får jag gratis mediapublicitet?
Hur blir jag det självklara valet i min bransch?
Hur kan nätverkande ge mig fler kunder?
Hur kan jag sälja mer genom scenpresentationer?

Att bygga ditt personliga varumärke är den viktigaste faktorn för att få ditt företag att accelerera. Alla vill spara pengar på marknadsföringskostnader och det gör du genom ett personligt varumärke.
Människor idag vill engageras av människorna BAKOM ett företag. VD:ar och företagsledare kommer ut och möter kunden. Vad vore Apple utan Steve Jobs?
Företagande handlar om att hjälpa människor. Du måste ge, ge och åter ge till dina kunder. Sluta ha kunder och börja ha relationer.

Lär dig strategier som ger dig fler kunder och bättre resultat.
Kunder köper från människor de gillar och som de kan lite på. Ju snabbare du hittar kemi mellan er desto snabbare blir de nyfikna på vad du gör och desto snabbare vill de köpa från dig.

Anna Jois är experten inom varumärkesprofilering, visibilitet och ”profit speaking” som studerat företagsamhet sedan 15 års ålder. Idag är hon 33 och orädd multientreprenör som lever sin passion som global föreläsare och businesscoach. Hon är här för att hjälpa andra företagsägare profilera sig på rätt sätt för att sticka ut och dra in fler kunder och skapa bättre resultat.

Annas kommande bok ”Utklassa konkurrenterna” tar dig igenom de modernaste strategierna för ett personligt varumärke i världsklass.