Utställare

Utställare på Eget Företag 2018

Almi

Har du en idé om en produkt eller tjänst? Är du på väg att starta eller köpa ett företag? Eller driver du redan ett företag? Behöver du hjälp med finansiering? Välkommen!

Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Vi finns där behoven finns, i hela landet och alla våra tjänster är avgiftsfria. Arbetssökande som har goda förutsättningar att starta en egen verksamhet kan i vissa fall få ekonomiskt stöd och hjälp med utbildning vid start av eget företag.
Arbetsförmedlingen erbjuder också kostnadsfria tjänster och stöd för att anställa personal. I samverkan med andra aktörer bidrar vi till en enklare vardag för företag och företagande.

Bambu Socks

Kvalitativa produkter för lyckliga fötter och ökad livskvalitet.

Binero

Hemsida, webbhotell och domäner. Alltid bra priser!
Bäst i test två år i rad · Grym Support

Björn Lundén Information

Förenklar ditt företagande

bojulius of Sweden

bojulius of Sweden är ett nytt svenskt varumärke inom herrmode och accessoarer. Vi söker ambassadörer, stilsäkra förebilder och modiga återförsäljare.

Bolagsverket

Bolagsverket registrerar företag och ändringar i företag samt tar emot årsredovisningar. Hos oss kan du också köpa och söka företagsfakta från våra register. I samverkan med andra aktörer bidrar vi till en enklare vardag för företag och företagande.

Business Sweden

Business Sweden erbjuder tjänster i alla skeden av ett företags internationalisering. Från kvalificerad rådgivning till handfast etableringsstöd på en ny marknad.

Cerebrum Solutions

Genom smart schedulering optimerar Cerebrum Solutions komplex resurshantering för företag så att individen kan ägna sig åt det den gör bäst, Cerebrum Solutions - Be Human.

Datainspektionen

Datainspektionen är en myndighet som ska se till att människor skyddas mot att deras personliga integritet kränks genom behandling av personuppgifter.

DHL

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter, lösningar och tjänster för att uppfylla dina logistikbehov.

DIBS

Vi gör det enkelt att ta betalt på nätet.

Dubront

Vi säljer kontorsmateriel till bra priser och med snabba leveranser till företag och privatpersoner över hela landet.

EgenSajt.se

Vi erbjuder ett snabbt och billigt webbhotell från 0kr/mån. Du köper billiga domäner från endast 29kr/året och vi är billigast på .se/.nu domäner. Under mässan ger vi bort .se/.nu domäner med fria e-postkonton!

Egetbolag

Vi erbjuder gratis etableringshjälp till dig som skall starta eget bolag och förmånliga erbjudande till små och medelstora företag.

Erikshjälpen

Med barns drömmar som drivkraft vill vi på Erikshjälpen vara med och förändra världen. Genom insatser för utbildning, hälsa samt trygghet och skydd ger vi barn och unga runt om i världen hjälp och möjlighet att våga drömma om framtiden.

           Fagarolli – Bli egen företagare

             Fagarolli behöver dig som älskar möten över en kopp kaffe! Men                din Fagarollibil finns det nästan inga begränsningar för var man                  kan servera riktigt gott kaffe. Besök oss i NyföretagarCentrums                  monter A38:15.

Fortnox

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar samt redovisnings- och revisionsbyråer.

FreedomFirst Training

Vi erbjuder utbildningar och seminarier kring att skapa sig mer frihet i livet genom företagande.

Frilans Finans

Frilans Finans är en modern och effektiv ekonomisk lösning som möjliggör det att fakturera utan att ha eget företag.

Företagarna

Vi är Sveriges största organisation för små och medelstora företag. Som medlem får du verktyg som hjälper dig i din vardag, som praktiska förmåner och rabatter samt kostnadsfri juridisk hjälp. Dessutom kan du nätverka och gå på evenemang över hela landet - vi finns på 260 orter!

Försäkringsakademien

Vi på Försäkringsakademien hjälper er att analysera och identifiera ert företags risker och ansvar. Utifrån  analysen skräddarsyr och upphandlar vi en försäkringslösning anpassad efter era behov..

Försäkringskassan

Information för dig som är och vill bli företagare, om ditt försäkringsskydd och vad din ersättning baseras på.

Healthy homes

Vi är övertygade om att behovsstyrd ventilation är lösningen för ett hälsosammare inomhusklimat och energibesparingar i många hem. Vår teknik har belönats med Alfred Nobels regionala SKAPA pris.

Hogia Small Office 

Lättanvända program för bokföring, fakturering, lön och kassa för dig som småföretagare.

House of Sales

House of Sales hjälper företag att sälja mer.
Företag som marknadsför tjänster till andra företag får stöd under hela säljprocessen genom strategisk rådgivning och utbildning.

Inget är omöjligt

Inget är omöjligt erbjuder under mässan er som går i startatankar, en sista knuff för att våga ta steget genom coachande samtal.
Vi hjälper även er som hanterar dokumentation genom olika projektfaser och er som dagligen arbetar med dokumentation och administration. På ett kommunikativt sätt implementerar vi arbetsmetoder och rutiner. Med rätt verktyg och inställning är inget omöjligt.

Jordbruksverket

Du som driver företag eller har annan verksamhet på landsbygden kan söka stöd. Det finns också stöd som du kan söka oavsett var du är verksam.

JSS Proaktiv Ekonomi

JSS Proaktiv Ekonomi är en redovisningsbyrå i Stockholm som hjälper små och medelstora företag att växa och nå sina mål med redovisningen som verktyg. Detta genom bra ekonomi- och bokföringsupplägg, hållbara rutiner och digitaliserade arbetsmoment. Vi arbetar proaktivt med rapportering, möten och rådgivning.

Kemikalieinspektionen

Information om kemikalielagstiftning för dig som ska sälja till exempel elektronik, kläder, skor, leksaker, smycken eller kemiska produkter. Vi är en statlig myndighet och vårt miljökvalitetsmål är Giftfri miljö.

Kommerskollegium

Vi erbjuder hjälp för företag som stöter på handelshinder i sina utlandsaffärer och ger information om regler för export och import av varor eller tjänster.

Livsmedelsverket

Livsmedelsverket är Sveriges expert- och centrala kontrollmyndighet på livsmedelsområdet. Vi arbetar för säker mat och bra dricksvatten, att ingen konsument ska bli lurad om vad maten innehåller och för bra matvanor. Det är vårt recept på matglädje.

Länsförsäkringar Stockholm

Länsförsäkringar Stockholm är din lokala partner, med helhetslösningar för ditt företag. Här hittar du bank, försäkring och pension. Allt under samma tak.

Marginalen Bank

Vi erbjuder företagare finansiella och administrativa tjänster. Vi är själva företagare och har gjort den tillväxtresa som många av våra företagskunder är mitt uppe i. Det är med dessa insikter som vi skapat vårt företagserbjudande.

MatchAds

Bakom MatchAds står några av Sveriges starkaste mediehus. Vi representerar flera av de största sajterna i Sverige och har idag mer än 8.3 miljoner unika besökare i vårt nätverk.

MM Marketing

Direkthandel - framtidens företagande

MobilGirot

MobilGirot är det nya, moderna och enkla sättet att ta betalt.

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, är en statlig myndighet med uppgift att utveckla samhällets förmåga att förebygga och hantera olyckor och kriser.

Nordea

Allt du behöver för företagets ekonomi – och din egen

NyföretagarCentrum Sverige

Vi är moderorganisation för alla landets NyföretagarCentrum. Vi täcker över 200 kommuner och erbjuder kostnadsfri rådgivning och hjälp för dig som ska starta eget. Vi erbjuder stort utbud av e-kurser i att starta företag och utvecklat en digital affärsplan med smarta kalkyler. Vi arrangerar även mässan Eget Företag i Stockholm sen år 2001.

NyföretagarCentrum Botkyrka Huddinge

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Järfälla Upplands-Bro

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Nacka Tyresö Värmdö

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Nynäshamn Haninge

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Solna Sundbyberg

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Stockholm Söder

Välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning på Södermalm i Stockholm. Vi erbjuder en digital affärsplan kostnadsfritt.

NyföretagarCentrum Södertälje Nykvarn Salem

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

Oxceed

Uppföljning, Budget och Analys i molnet - Oxceed är en molntjänst för rapportering, budget/prognos, målstyrning och analys. Oxceed ansluter ni enkelt till ert ekonomisystem och sedan får ni tillgång till Oxceeds portfölj med rapporter, analyser, budget, nyckeltal etc. Allt i en behörighetsstyrd och anpassningsbar molntjänst där ni utvärderar och planerar er verksamhet så som ni vill. Genom Oxceed tar ni ert företags uppföljning och budgetering till helt nya nivåer.

Objektvision

Sveriges största utbud av lediga lokaler, fastigheter, mark och företag till salu.

Payson

Smarta betalningar online · Sälj och köp tryggt · Ökar konverteringen. 0 kr startavgift ingen fast avgift. Kom igång inom 24 h!

Patent och registreringsverket

Patent- och registreringsverket är centret för immateriella rättigheter. Vi arbetar för ökad innovation och tillväxt i Sverige.

Pensionsmyndigheten

Som företagare måste du själv ansvara för att du tjänar in till pensionen.

PIA Relations

Antivirus, säkerhet, GDPR-lösningar och CRM

Pinevision

Förverkliga era affärsmål med enkla och effektiva lösningar.

Quick Office

Våra kontorshotell tillhandahåller fullt utrustade kontorsrum från en person och uppåt. Vi erbjuder även drop-down arbetsplatser, fullutrustade mötesrum som du kan boka från 1 timme och uppåt samt företagsadress/virtuellt kontor till den som behöver allt utom en fysisk arbetsplats

Radix Resurs

Vi på Radix Resurs hjälper dig att förverkliga dina drömmar med stiftelsemedel, pengar som är helt och hållet dina. Skattebefriade och återbetalningsbefriade. Vi hjälper till från idé, via förstudie, till projektplanering och genomförande.

Redovisa Resultat

Redovisa Resultat är en redovisningsbyrå som erbjuder kundanpassade lösningar med väldigt hög kvalité. Våra auktoriserade redovisningskonsulter sätter alltid kunden först, och vi erbjuder kostnadseffektiva redovisningslösningar som passar alla företag. Vi levererar mer än bara resultat!

Safec

Trygg företagsstart. Att starta företag behöver inte vara krångligt och invecklat. Vi på Safec erbjuder våra kunder att starta aktiebolag helt utan kostnad.

SEB

Som företagskund hos oss hjälper vi dig att få en enklare vardag som företagare.
• Vi hjälper dig med leasing eller avbetalning när det är dags för nya företagsbilar.
• Med Enkla firman får du de viktigaste banktjänsterna för din enskilda firma.
• Vi erbjuder finansiering.

Simplify Business

Vi förvandlar era företag till starka varumärken!

SIZ

Att ha en webbplats ska vara bekvämt och enkelt, därför erbjuder vi en all inclusive lösning där vi samlat allt du kan tänkas behöva i en och samma tjänst. Detta paket innefattar och erbjuder allt från utveckling av responsiva webbplatser, sökmotoroptimering och e-post hantering till webbstrategi och utformande av ny identitet.

Skatteverket

Hur det går till att starta ett företag, vilka regler som gäller under tiden du driver företaget.

Slipp Redovisning

Genom ett effektivt och digitalt arbetssätt levererar vi redovisningen på absolut bästa sätt. Tack vare den digitala arbetsgången kan vi börja jobba med dina affärshändelser direkt när de rapporteras oss och på så sätt lämna en återrapportering med aktuella siffror i en grafisk och lättförståelig miljö direkt till din mobiltelefon.

Småföretagarnas A-kassa

SMÅA är en arbetslöshetskassa för småföretagare och deras familjemedlemmar, som arbetar i små- och medelstora företag och som vill försäkra sig mot inkomstbortfall vid arbetslöshet. 

Snowfire

Snowfire är det roligaste sättet för driftiga företagare att få fler kunder via sin webbsida. Det är enkelt att starta en e-handel, skapa ett event och ta plats på nätet.

Starta & Driva Företag

Starta & Driva Företag är ett magasin som riktar sig till alla nystartade företagare i hela landet. Vi intervjuar några av Sveriges hetaste entreprenörer, kända såväl som okända, och skriver om ämnen som intresserar och berör alla företagare. Av entreprenörer för entreprenörer!

Stockholm Sales Institute

Vår ambition är att med nytänkade och fräscha metoder anpassande för dagens sätt att göra affärer skapa och tillhandahålla Sveriges absolut skickligaste säljare, kommunikatörer, affärsmän/-kvinnor och förhandlare - oavsett bransch.

Storycatching

Hitta din story och förmedla dina kunskaper, din tjänst eller produkt på ett trovärdigt sätt.

Stunworks

Stunworx is a digital agency which helps company of any size in their Digital Experience journey with our conversion fucused website development. We create beautiful design, host and covert your websites in to a powerful lead generation tool.

Swedbank

Vi erbjuder trygghetspaket för företagare. 
Bil- och maskinfinansiering. Hitta alternativa finansieringslösningar för bil- och maskinköp. 
Låna till ditt företag online, från 50 000 upp till 250 000 kr.

Svensk Handel

Hur tar jag betalt i min webbutik? Hur får jag ut mina varor till kunderna smidigt? Hur skyddar jag mig mot bedrägerier på nätet? Hur gör jag när jag ska anställa? Vad gör jag när jag får problem med personalen? Frågorna kan vara både små och stora när man ska starta e-handel eller fått fart på affärerna. Ibland behöver man lite hjälp på vägen.
Kom till Svensk Handels e-handelstorg. Vi har tillsammans med våra partner svaren, bra förmåner på tjänster och kunskapen på hur ett medlemskap oss kan underlätta din vardag som e-handlare.

Taket

Taket erbjuder andra vägar, annan form och andra idéer. Allt för ditt varumärke. Vi kommunicerar tillsammans med dig via alla medier. Vi är en strategisk design- och reklambyrå som älskar att blanda mode, form och film i projekt, om det så handlar om en trycksak eller en influencerkampanj. 

Tillväxtverket

Vi arbetar för att stärka företagens konkurrenskraft. Vi vill se fler företag som vill, kan och vågar. Vi främjar entreprenörskap och tillväxt i företag.

Torget

Vi hjälper företag skapa affärsnytta och tillväxt online, samt inspirerar fler att satsa på digital marknadsföring.

Trovisio

Tänker du starta eget som konsult så är Trovisio plattformen för dig. Här hittar företag som letar konsulter dig direkt och du behöver inte lägga lika mycket tid på sälj och marknadsföring. Vi vänder oss även till dig som redan har eget företag eller är konsult i ett mindre bolag. Slipp vara beroende av underkonsultuppdrag hos de stora ramavtalsägarna!

Tullverket

Import Handla med andra EU-länder? Hur beräknar jag avgifterna? Att klassificera varor. Vad är tullvärde? Ursprungsintyg? Export Exportera varor  Vilka handlingar behövs? Välkommen att ställa frågor på mässan.

Ung Företagsamhet Stockholm

Vi utbildar unga i entreprenörskap.

Unionen Egenföretagare

Vi vill att det ska vara enklare och tryggare att driva eget. Som medlem får du mycket på köpet, till exempel vår medlemslinje att ringa till samt bidrag till kompetensutveckling och många andra förmåner. Vi ger dig trygghet, affärsverktyg och förutsättningar för utveckling. Unionen Egenföretagare är ett skräddarsytt medlemskap för dig som driver eget företag.

Verksamt.se

Vi hjälper dig. I vår monter har samlat det som vi vet att du som ska starta eller driver företag har bäst nytta av.
Du kommer bland annat att få vägledning i hur du:

• går från idé till företag och arbetar fram en affärsplan
• väljer företagsform och registrerar ditt företag
• hittar kostnadsfritt stöd och rådgivning där du bor
• hanterar skatt och moms samt skapar en social trygghet som företagare
• utvecklar din verksamhet med hjälp av offentlig finansiering eller hur du tar ditt företagande till en internationell marknad.

WED Sweden

WeSupero

Genom WeSupero når ni ut till Sveriges universitet- och högskolestudenter. Vårt syfte är att marknadsföra lokala och nationella företag mot studerande vid universitet och högskolor.

Visma 

Bokföringsprogram. Oavsett dina behov har vi en bokföringslösning för dig som passar alla bolagsformer. Vi tar ditt företagande personligt

WREBIT

Det enda du behöver för att sköta hela ditt företag i mobilen. Helt komplett fakturerings- och bokföringsprogram i en enkel app enbart för småföretagare.
På nolltid fotar du kvittot/fakturan och låter appen sköta resten. Säg hej till en enklare vardag!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén Information

För Visma Spcs är Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag