Utställare

Utställare på Eget Företag 2018
(Uppdateras löpande)

Almi

Har du en idé om en produkt eller tjänst? Är du på väg att starta eller köpa ett företag? Eller driver du redan ett företag? Behöver du hjälp med finansiering? Välkommen!

Aplexa

Vi skapar fantastiska mobila appar – snabbt! Våra apputvecklare skapar lösningar för Android och iOS – snabbare än någon annan. Dessutom kan du på ett unikt sätt kombinera app och webb. Nyckeln är vår marknadsledande plattform för mobil applikationsutveckling.

Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Vi finns där behoven finns, i hela landet och alla våra tjänster är avgiftsfria. Arbetssökande som har goda förutsättningar att starta en egen verksamhet kan i vissa fall få ekonomiskt stöd och hjälp med utbildning vid start av eget företag.
Arbetsförmedlingen erbjuder också kostnadsfria tjänster och stöd för att anställa personal. I samverkan med andra aktörer bidrar vi till en enklare vardag för företag och företagande.

Argonova systems

Reklambyrå med inriktning på Internet, som erbjuder grafisk formgivning, webbdesign och Internetmarknadsföring, samt webbdesign och e-handelssystem.

Bambu Socks

Binero

Hemsida, webbhotell och domäner. Alltid bra priser!
Bäst i test två år i rad · Grym Support

Björn Lundén Information

Förenklar ditt företagande

Bolagsverket

Bolagsverket registrerar företag och ändringar i företag samt tar emot årsredovisningar. Hos oss kan du också köpa och söka företagsfakta från våra register. I samverkan med andra aktörer bidrar vi till en enklare vardag för företag och företagande.

Business Sweden

Business Sweden erbjuder tjänster i alla skeden av ett företags internationalisering. Från kvalificerad rådgivning till handfast etableringsstöd på en ny marknad.

Diversitas

Vi fokuserar på att hjälpa dig hitta ditt drömjobb eller rätt utbildning. Vi ger dig personligt stöd för att du ska nå dina mål. För att få tillgång till vårt program, måste du vara inskriven på Arbetsförmedlingen och välja oss som din leverantör för stöd och matchning.

EgenSajt.se

Vi erbjuder ett snabbt och billigt webbhotell från 0kr/mån. Du köper billiga domäner från endast 29kr/året och vi är billigast på .se/.nu domäner. Under mässan ger vi bort .se/.nu domäner med fria e-postkonton!

Egetbolag

Vi erbjuder gratis etableringshjälp till dig som skall starta eget bolag och förmånliga erbjudande till små och medelstora företag.

Erikshjälpen

           Fagarolli – Bli egen företagare

             Fagarolli behöver dig som älskar möten över en kopp kaffe! Men                din Fagarollibil finns det nästan inga begränsningar för var man                  kan servera riktigt gott kaffe. Besök oss i NyföretagarCentrums                  monter A38:15.

Fortnox

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar samt redovisnings- och revisionsbyråer.

fPlus

Sveriges nya företagsamma nyhetstjänst. Nu kan du få ett dagligt nyhetsbrev med de senaste nyheterna från Sverige och världen, redan till frukost.

Frilans Finans

Frilans Finans är en modern och effektiv ekonomisk lösning som möjliggör det att fakturera utan att ha eget företag.

Företagarna

Vi är Sveriges största organisation för små och medelstora företag. Som medlem får du verktyg som hjälper dig i din vardag, som praktiska förmåner och rabatter samt kostnadsfri juridisk hjälp. Dessutom kan du nätverka och gå på evenemang över hela landet - vi finns på 260 orter!

Försäkringskassan

Information för dig som är och vill bli företagare, om ditt försäkringsskydd och vad din ersättning baseras på.

Get a Newsletter

Ditt kompletta verktyg för nyhetsbrev
Registrera ett konto gratis och kom igång med dina nyhetsbrev redan idag.

Hogia Small Office 

Lättanvända program för bokföring, fakturering, lön och kassa för dig som småföretagare.

Jibri webbyrå

En webbyrå som brinner för webbutveckling och alltid hålla oss uppdaterade med de senaste teknikerna för att möta våra kunders behov. Vårt mål är att skapa en effektiva webbplatser som verkligen presterar. Vi är duktiga på sökmotoroptimering men vi har även goda kunskaper inom digital marknadsföring, SEM, samt sociala medier.

Jordbruksverket

Du som driver företag eller har annan verksamhet på landsbygden kan söka stöd. Det finns också stöd som du kan söka oavsett var du är verksam.

JSS Proaktiv Ekonomi

Kemikalieinspektionen

Information om kemikalielagstiftning för dig som ska sälja till exempel elektronik, kläder, skor, leksaker, smycken eller kemiska produkter. Vi är en statlig myndighet och vårt miljökvalitetsmål är Giftfri miljö.

Kommerskollegium

Vi erbjuder hjälp för företag som stöter på handelshinder i sina utlandsaffärer och ger information om regler för export och import av varor eller tjänster.

Nordea

Allt du behöver för företagets ekonomi – och din egen

NyföretagarCentrum Sverige

Vi är moderorganisation för alla landets NyföretagarCentrum. Vi täcker över 200 kommuner och erbjuder kostnadsfri rådgivning och hjälp för dig som ska starta eget. Vi erbjuder stort utbud av e-kurser i att starta företag och utvecklat en digital affärsplan med smarta kalkyler. Vi arrangerar även mässan Eget Företag i Stockholm sen år 2001.

NyföretagarCentrum Botkyrka Huddinge

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Järfälla Upplands-Bro

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

NyföretagarCentrum Nacka Tyresö Värmdö

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

 

NyföretagarCentrum Nynäshamn Haninge

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

 

NyföretagarCentrum Solna Sundbyberg

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

 

NyföretagarCentrum Stockholm Söder

Välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning på Södermalm i Stockholm. Vi erbjuder en digital affärsplan kostnadsfritt.

NyföretagarCentrum Södertälje Nykvarn Salem

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning!

Objektvision

Sveriges största utbud av lediga lokaler, fastigheter, mark och företag till salu.

OPR-Företagslån

OPR-Företagslån är en lånetjänst som erbjuder en enkel lösning för ett snabbt företagslån. Låneansökan sker smidigt med en ansökan på nätet.

Payson

Smarta betalningar online · Sälj och köp tryggt · Ökar konverteringen. 0 kr startavgift ingen fast avgift. Kom igång inom 24 h!

Patent och registreringsverket

Text

Pensionsmyndigheten

Som företagare måste du själv ansvara för att du tjänar in till pensionen.

Pinevision

Förverkliga era affärsmål med enkla och effektiva lösningar.

Ponture

Vi är ett svenskt bolag med över 30 års erfarenhet från finanssektor, rekrytering, affärsutveckling, coaching, och entreprenörskap. Vi gör det möjligt för entreprenörer i Sverige att utveckla sina företag.

Radix Kompetens

Safec

Trygg företagsstart. Att starta företag behöver inte vara krångligt och invecklat. Vi på Safec erbjuder våra kunder att starta aktiebolag helt utan kostnad.

SEB

Som företagskund hos oss hjälper vi dig att få en enklare vardag som företagare.
• Vi hjälper dig med leasing eller avbetalning när det är dags för nya företagsbilar.
• Med Enkla firman får du de viktigaste banktjänsterna för din enskilda firma.
• Vi erbjuder finansiering.

Skatteverket

Hur det går till att starta ett företag, vilka regler som gäller under tiden du driver företaget.

Småföretagarnas A-kassa

SMÅA är en arbetslöshetskassa för småföretagare och deras familjemedlemmar, som arbetar i små- och medelstora företag och som vill försäkra sig mot inkomstbortfall vid arbetslöshet. 

Småföretagarnas Riksförbund

Småföretagare se hit! Bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund och säkra den ekonomiska tryggheten för hela företaget och dig som företagare.

Snowfire

Snowfire är det roligaste sättet för driftiga företagare att få fler kunder via sin webbsida. Det är enkelt att starta en e-handel, skapa ett event och ta plats på nätet.

Start-up Stockholm

Kostnadsfri rådgivning för dig som vill starta företag.

Starta & Driva Företag

Av entreprenörer för entreprenörer

Studenthäftet

Studenthäftets vision är att erbjuda Sveriges universitets- och högskolestudenter de bästa lokala och nationella förmånerna.

Svenska för Företagare

Om du är intresserad av att starta och driva företag kan du läsa svenska med inriktning mot professionalism, entreprenörskap och företagande. Utbildningen finns i Tumba.

Swedbank

Vi erbjuder trygghetspaket för företagare. 
Bil- och maskinfinansiering. Hitta alternativa finansieringslösningar för bil- och maskinköp. 
Låna till ditt företag online, från 50 000 upp till 250 000 kr.

Svensk Handel

Svensk Handel är en medlemsorganisation som företräder företag inom detalj- parti- och e- handel. Vi erbjuder dig som är medlem rådgivning, säkerhetslösningar, arbetsrättslig och affärsjuridisk service. Är du medlem hos oss har du även tillgång till många medlemsförmåner som du som företagare kan ha stor nytta av. Ring oss redan idag på 010-47 18 520.

           Svensk IT Funktion

Tillväxtverket

Vi arbetar för att stärka företagens konkurrenskraft. Vi vill se fler företag som vill, kan och vågar. Vi främjar entreprenörskap och tillväxt i företag.

Tullverket

Import Handla med andra EU-länder? Hur beräknar jag avgifterna? Att klassificera varor. Vad är tullvärde? Ursprungsintyg? Export Exportera varor  Vilka handlingar behövs? Välkommen att ställa frågor på mässan.

UKKO.se

Ung Företagsamhet Stockholm

Vi utbildar unga i entreprenörskap. Varje dag medverka 5 UF-företag.

Unionen Egenföretagare

Unionen Egenföretagare är ett skräddarsytt medlemskap för dig som driver eget företag.

Verksamt.se

Vi hjälper dig. I vår monter har samlat det som vi vet att du som ska starta eller driver företag har bäst nytta av.
Du kommer bland annat att få vägledning i hur du:

• går från idé till företag och arbetar fram en affärsplan
• väljer företagsform och registrerar ditt företag
• hittar kostnadsfritt stöd och rådgivning där du bor
• hanterar skatt och moms samt skapar en social trygghet som företagare
• utvecklar din verksamhet med hjälp av offentlig finansiering eller hur du tar ditt företagande till en internationell marknad.

 

Visma 

Bokföringsprogram. Oavsett dina behov har vi en bokföringslösning för dig som passar alla bolagsformer. Vi tar ditt företagande personligt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från mässan

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén Information

För Visma Spcs är Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

På mässan finns allt du behöver för att starta företag. Lev din dröm!

Caxton Njuki, entreprenör

Partners