Ställ ut i Göteborg

Boka plats på mässan Eget Företag i Brewhouse.

På Eget Företag träffar du besökare från hela Västsverige som kommer för att få inspiration, information och rådgiving för att starta företag. Många besökare driver redan företag och är här för att rusta sig och upptäcka det senaste inom företagarvärlden. 

Monteryta & prisinformation

Monterytan, är din golvyta och plats för roll up. 

Pris för monteryta, ståbord och wifi.
4 kvm inkl ett ståbord, Pris 5.300 kr
6 kvm inkl ett ståbord. Pris 7.350 kr 
8 kvm inkl två ståbord. Pris 9.600 kr

En grundhyra 
1.650 kronor/per utställare inkl el.

Arrangera seminarier på 30 minuter
På Eget Företag kommer närmare 30 seminarier att arrangeras. För mer information om att arrangera seminarium. Läs mer här!

Partnerskap
Vill du arrangera något på mässan eller synas lite extra. Ta kontakt för att diskutera ett partnerskap.

Moms tillkommer på samtliga priser.

Ladda hem infobladet som pdf här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén Information

För Visma Spcs är Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag