Boka ett startpaket

Förmånligt erbjudande för nyföretagare på mässan, 7-9 nov 2019

Skaffa mässerfarenhet och utveckla säljet! 

För dig som är ny på marknaden och saknar egen mässutrustning har vi tagit fram ett komplett utställningspaket "START" på ca 4 m2, en enkel och effektiv monter med disk, eluttag, matta och halogen spotlight. Det är en fantastisk chans att skapa mässerfarenhet och få möjlighet att utöka ditt affärsnätverk med nya kontakter för att öka säjlet. Du kommer också lära känna många andra ny- småföretagare som ställer ut.

På Eget Företag träffar du besökare från hela landet och många besökare driver redan företag och är här för att rusta sig och upptäcka det senaste inom företagarvärlden.

Detta ingår: 
- biljettlänk till fribiljetter
- införande i utställarkatalogen på webben
- inbjudan till utställarmingel på torsdagen

Pris: 6 500 kr (exkl moms)
Är du kund till NyföretagarCentrum får du 500 kr i rabatt.

Regler: Företaget ska ha startats under de tre senaste åren. Antal platser är begränsat.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från mässan

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén Information

För Visma Spcs är Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners