Tävla om 10 t-shirts under turnén.

Skicka in formuläret nedan. Svara rätt och de bästa motiveringarna vinner!

Du ska tro att du är något!

- De som någon gång har startat företag vet hur många medlemmar det finns i ”det-går-aldrig-kören”, säger Mats Evergren, kampanjgeneral för Vecka 17. I den kören vill inte vi sjunga. Den insikten fick oss att dra i gång Nyföretagarveckan, 2006. I år firar veckan 12 år!
Det är en vecka där allt handlar om ny- och egenföretagande. Hur roligt det är, hur lätt det kan gå om man får rätt hjälp, och om hur många det är som faktiskt lyckas i sitt företagande. Eventet kan också bli en insikt i att starta företag inte passar just nu. NyföretagarCentrum arrangerar Vecka 17 tillsammans med nationella- och lokala partners. 

- Vi kommer möta 100-tals vardagshjältar, de som struntar i Jantelagen och istället följer NyföretagarCentrums lag och vågar ta steget till eget företag, säger Mats Evergren.

Tävla om vår t-shirt!

Tack för att du medverka i tävligen. Vinnarna utses under eventet Café Starta & Driva Eget. T-shirten kommer endast att överlämnas på plats. Du har väl anmält dig, om inte kan du göra det här! Välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag