Årets turné är inställd pga coronaviruset

Välkommen till Nyföretagarhjälpen! 


Jätteroligt att eventen under Nyföretagarveckan lockar många besökare. Vi ser fram emot att höra era planer, idéer, utmaningar och dela med oss av våra bästa tips. Passa på att skaffa fler affärsvänner.

Fullsatt i Jönköping när turnen hade upptakt i Jönköping!

Moderator och inspiratör

Maria Berghäll driver företaget Piece of Value AB och är idag en känd entreprenörsprofil. Hon har under de senaste 12 åren inspirerad, coachat och utbildat över 250 000 personer i ledarskap och entreprenörskap. Just nu är hon aktuell som moderator på turnén Café Starta & Driva Eget. Maria Berghäll startade företagarkarriären redan under skoltiden och blev europeisk mästare i Ung Företagsamhet.

Få hjälp och rådgivning.

Våra partners under Vecka17

Vi gör turnén möjlig och kommer att vara på plats under eventen och ser fram emot att få träffa dig som har företagsplaner eller kanske redan driver företag. Här är några exepempel på vad vi kan hjälpa till med. Det finns många fler företag på plats.

Vi vill att det ska vara enklare och tryggare att driva eget.
Medlemskap i Unionen Egenföretagare ger dig trygghet, affärsverktyg och förutsättningar för utveckling. Vi berättar mer om vad vi erbjuder dig som egenföretagare.

Välkommen att bolla dina planer med oss!
Oavsett i vilket skede du är i ditt företagande kan Nordea vara din stabila och trygga partner. 
Några exempel frågor du bör tänka igenom innan du startar: Är det rätt tidpunkt? Hur ser marknaden och konkurrenterna ut? Vilket investeringsbehov har du? 

Vi förenklar vardagen för dig som företagare
Vårt mål är att vad du än undrar över när det gäller ditt företagande så ska du kunna få information och verktyg från oss. Testa oss!

Visma gör det enklare att starta och driva eget
Är du på jakt efter ett bokföringsprogram som passar ditt företag? Det kan vara svårt att välja rätt program, speciellt som nystartad företagare. Vi berättar gärna mer och ger våra bästa tips!

Designcommunityn för hemsidor & e-butiker
Snowfire är det roligaste sättet för driftiga företagare att få fler kunder via sin webbsida. Det är enkelt att starta en e-handel, skapa ett event och ta plats på nätet. Alla kan och här finns alltid någon att fråga.

Har du hittat din grej och vill kunna ta betalt?
Vi erbjuder ett enkelt alternativ till att starta företag. Genom egenanställning får du möjligheten att fakturera utan att behöva starta eget företag.

Testa oss – det kommer att löna sig!
För dig som funderar på att starta eget företag har vi samlat all information och all kompetens på ett ställe. Vi erbjuder kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning i ca 200 kommuner. Vi vill att du ska arbeta med vår affärsplan. Vi har ett bra nätverk och kan erbjuda mentorskap.

PRV

Patent- och registreringsverket är centret för immateriella rättigheter. Vi arbetar för ökad innovation och tillväxt i Sverige.

Skatteverket

Som företagare ställs du inför många nya situationer. Hur fungerar momsen är en vanlig fråga? Vi informerar och ger information om det och mycket annat kring skatter och avgifter som företagare.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag