Ta Steget till Eget!

Var med och starta fler nya företag i Sverige!

Är du en av många som drömmer om att starta eget? Men inte riktigt vet hur man planerar sin start och var man kan få rådgivning och pepp. Därför har vi på NyföretagarCentrum tagit initiativet att utnämna Vecka17 till Sveriges Nyföretagarvecka. Då sprider vi och nätverket nyföretagaranda i form av inspiration, kunskap och information runt om i hela Sverige till alla som vill veta mer om att “Ta Steget till Eget”.

Välkommen till Café Starta & Driva Eget – två timmar!

Här finns ett team av experter och rådgivare på plats som visar vägen och svarar på frågor, självklart bjuder vi dig på fika och massor av inspiration! Vi vill verkligen stötta och vägleda många fler att våga förverkliga sina affärsidéer och få en rivstart på sitt företagande! Hoppas vi ses under v17. :-)

Mats Evergren
Event- och marknadschef
NyföretagarCentrum Sverige

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag