Utställare i Norrköping

Café Starta & Driva Eget, 28 april. Öppet kl 9-11.
Plats Stadshuset, Hotellgatan 3, Norrköping
Arrangör: NyföretagarCentrum    

Sverige turnén Café Starta & Driva Eget kommer Norrköping!

Café Starta & Driva Eget – vi bjuder på fika!

Varje år i Vecka17 arrangerar NyföretagarCentrum en bussturné genom landet med rådgivare, specialister och informatörer för att ge råd och tips till som vill starta eller redan driver företag. Vi bjuder på fika och har tävling med många priser, där du som besökare har möjlighet att vinna bl a bokföringsprogram och böcker om att starta och driva företag. Här nedan kan du hitta alla bra kontakter och affärsvänner som är på plats!

Dagens moderator – entreprenören som brinner för ledarskap

Maria Berghäll blev som 18-åring Europamästarinna i UF-företagande. Idag driver hon sitt egna företag, Pice of Value AB och hjälper människor och organisationer att utvecklas.

Varmt välkomna på två givande timmar!

ALMI Företagspartner

Annot Advokatbyrå

Björn Lundén Information

Easycount Sweden

FIVE STAR BOOST

Träffa Erik & Caxton

Get a Newsletter

Jordbruksverket

LRF Konsult

Länsförsäkringar Östgöta

Nordea

Magda Digital

NyföretagarCentrum

NyföretagarCentrum

NyföretagarCentrum

Pensionsmyndigheten

Safec

SEB

Skatteverket

Smarter Marketing

SMÅA

Snowfire

Starta och Driva Företag

Swedbank

Unionen Egenföretagare

VismaSpcs

Wrebit

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén Information är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar vi massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter i Café Entreprenör.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

SMÅA är en del av det trygghetssystem som finns för att så många som möjligt ska våga satsa på företagande. Därför är vi självklart med i alla sammanhang där vi kan få träffa människor som har idéer och vill förverkliga dem. Vi vill lära känna företagare och vi hoppas att de vill lära känna oss.

Eva Adeen, SMÅA

Partners Mässan Eget Företag