Starta & Driva Eget
Hämta din fribiljett till vecka 17, turnén för dig som vill starta och driva företag.

Anmäl dig här – Värde 100 kr

Allt fler vill starta och driva företag

Enligt den senaste Entreprenörskapsbarometern kan 47 procent av befolkning kan tänka sig att starta företag och många går i företagstankar men kommer inte längre. En anledning kan vara att man inte vågar ta steget en annan att man är osäker på hur jag planerar min start. Vad är viktigt att tänka på? Marknadsföring med liten budget – var finns finns kunderna? Prissättning? Vilken företagsform passar bäst? Avtal? Behövs det tillstånd? Vad finns det för trygghetslösningar?
Därför har NyföretagarCentrum tagit initiativet att utnämna Vecka 17 till Sveriges Nyföretagarvecka. Då sprider vi och nätverket för elfte året nyföretagar­anda i form av inspiration, kunskap och information runt om i hela Sverige till alla som är intresserade av att Ta Steget till Eget. I Malmö och Göteborg arrangerar vi mässan Eget Företag och på flera orter arrangerar vi Café Starta & Driva Eget. På plats finns ett team av experter och rådgivare från myndigheter, NyföretagarCentrum och vårt nätverk som visar vägen och svarar på frågor. Vi vill verkligen få många fler att våga förverkliga sina affärsidéer och få en kalasstart på sitt företagande! 

Mats Evergren
Kampanjledare

Anmäl dig till Mässan Eget Företag eller Café Starta & Driva Eget – två timmar!

Varje år under Vecka17 går en bussturné genom landet med rådgivare, specialister och informatörer för att ge råd och tips till som vill starta eller redan driver företag. Förra året lockade turnén över 1.700 besökare! Även i år kommer våra besökare ha chans att vinna bokföringsprogram från Visma eller Björn Lundén Information, Starta & Driva Eget-böcker, hemsida för företaget, t-shirt med kaxigt tema, mm. Massor av inspiration och nya kontakter utlovas.

Om turnén
I år kommer Café Starta & Driva Eget-turnén med roll-up utställning till flera städer – boka in datum och anmäl dig idag. Informationen om de lokal eventen kommer att uppdateras fram till eventet.

Ta en fika, inspireras av andra nyföretagare, träffa experter och rådgivare som vet hur du ska göra för att starta & driva eget framgångsrikt. Starta företagsblogg, Marie Berghäll inspirerar och presenterar.
Vi har 500 Starta Eget-kit. under turnén Dessutom kan ni tävla och vinna bl a Bokföringsprogram, böcker Starta & Driva Eget, mm.
••••
För 12:e året får 1000-tals människor guider, information och inspiration till att förverkliga sina drömmar från NyföretagarCentrum och partners. Vi arrangerar också en bussturné under Vecka 17 till fyra städer med mässan Eget Företag och Café Starta & Driva Eget.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag