Blogg, Aktuellt eller Nyheter?

9 juli 2015

Det finns en mängd olika sätt att använda en bloggfunktion på. Vilket som passar bäst för ditt företags behov beror på vilken typ av företag du har. Man behöver nödvändigtvis inte kalla sin blogg för just "Blogg". Menyfliken på din hemsida kan istället döpas till exempelvis "Aktuellt", "Nyheter" eller "Information", beroende på vad som passar ditt företag, och hur du kommer att använda dig utav bloggfunktionen.

Man bör uppdatera sin webbplats med jämna mellanrum av flera skäl. Dels så blir det mer intressant för dina besökare att återkomma till webbplatsen när de hittar uppdaterat material. Dels blir din webbplats mer omtyckt av sökmotorer eftersom de gillar webbplatser som uppdateras ofta.

En framgångsrik webbplats är en levande webbplats!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Röster från Mässan Eget Företag

SEBs ambition är att stötta entreprenörer i alla faser och skapa lånsiktiga relationer. Mässan Eget Företag är en mycket givande och viktig mässa för oss där vi får träffa alla modiga människor som har startat eller vill starta företag. Vi ses på mässan!

Johan Berg, SEB

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

För oss på Visma Spcs är Mässan Eget Företag årets viktigaste mässa. Här finns allt samlat under ett tak och ett brett seminarieprogram och bra programaktiviteter.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

Partners Mässan Eget Företag