Blogg, Aktuellt eller Nyheter?

9 juli 2015

Det finns en mängd olika sätt att använda en bloggfunktion på. Vilket som passar bäst för ditt företags behov beror på vilken typ av företag du har. Man behöver nödvändigtvis inte kalla sin blogg för just "Blogg". Menyfliken på din hemsida kan istället döpas till exempelvis "Aktuellt", "Nyheter" eller "Information", beroende på vad som passar ditt företag, och hur du kommer att använda dig utav bloggfunktionen.

Man bör uppdatera sin webbplats med jämna mellanrum av flera skäl. Dels så blir det mer intressant för dina besökare att återkomma till webbplatsen när de hittar uppdaterat material. Dels blir din webbplats mer omtyckt av sökmotorer eftersom de gillar webbplatser som uppdateras ofta.

En framgångsrik webbplats är en levande webbplats!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022