Bloggskola

3 september 2015

Blogga smart och effektivt!

Business Bloggers digitala Bloggskola är nu lanserad. Den är uppdelad i 4 fristående moduler för att du enkelt ska kunna ta del av den information som du är intresserad av att lära dig mer om. 

Modul 1 

Bloggplattform . Verktyg . Design

Modul 2 

Målgrupp . Bloggplan . Inlägg

Modul 3 

Marknadsföring . S.E.O . Statistik

Modul 4

Annonser . Affiliate . Adsense

Bloggskolan innehåller bland annat:

  • Lär dig att förstå hur en blogg kan ge dig mer kunder
  • Mängder av konkreta tips på vad du kan blogga om
  • Hjälp att skapa en bloggplan som sparar tid
  • Marknadsföringsstrategi som får dig att nå ut till fler
  • Förslag på bra tekniska och smarta lösningar
  • Enkla instruktionsfilmer och mallar

Business Bloggers

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några av våra utställare.

PRV måste finnas i företags medvetande redan från starten av deras resa, och mässan har verkligen gett oss en fantastisk möjlighet att synas och nå ut trots pandemins restriktioner. Våra informationsfilmer sågs över 300 ggr och vi hade massa fina samtal med nyfikna nyföretagare. En eloge till mässan som tagit in många synpunkter från tidigare tillfällen för att underlätta för besökare och monterpersonal.

Erik Engqvist, Strategisk samordnare, PRV

För Björn Lundén är Mässan Eget Företag en mycket givande mässa. Vi har varit med från starten och det är fantastiskt att få möta alla dessa drivna människor som ska starta eller redan driver företag. Vi hittar massor av nya kunder!

Ulf Svensson, Björn Lundén

Vi märkte snabbt att digitala mässan har ett riktigt bra verktyg för oss utställare. Vi fick en levande dialog med ett bra kundflöde. Vårt utfall blev som den fysiska mässan.

Boo Gunnarson, Visma Spcs

”Vi på Svedea tycker att den digitala mässan är en framgång. Deltagarna kan ansluta oavsett var i landet de bor och det finns möjlighet att delta både kvällstid och dagtid. Perfekt för den presumtiva nyföretagaren som ännu inte tagit steget och som har svårt att vara borta från sitt nuvarande arbete på dagtid.  Det är också positivt att besökarna har möjlighet att träffa oss utställare på flera sätt, tex via chat, seminarium, korta filmer och ta del av erbjudanden”. 

Jonas Nilsson Chef direktaffär företag, Svedea

Vi är stolta att presentera några av våra attraktiva utställare 2022