Torg för näthandlare på Eget Företag-mässan

Mats Evergren
31 oktober 2018

Svensk Handel samlar partners och öppnar e-handelstorg på mässan Eget Företag.  Digitaliseringen förändrar snabbt spelplanen för handelns företag. Idag säljs varannan bok, var tredje teknikpryl och var sjätte klädesplagg online. Allt talar för att utvecklingen kommer att fortsätta.

Svensk Handels prognos Det stora detaljhandelsskiftet förutspår att upp till var tredje krona i detaljhandeln kan spenderas på nätet till år 2025. Näthandeln innebär oändliga möjligheter att nå ut till nya kunder över hela världen.

-Digitaliseringen gör handeln global och det är avgörande att svenska handelsföretag har de bästa förutsättningarna att vara konkurrenskraftiga, säger David Abresparr, marknadschef på Svensk Handel.

Under Eget företag mässan 8-10 november finns Svensk Handel på plats med ett e-handelstorg. Tillsammans med några partner byggs ett frågetorg upp för dig som just har startat eller funderar på att starta en e-handel.

Hur tar jag betalt i min webbutik? Hur får jag ut mina varor till kunderna? Hur skyddar jag mig mot bedrägerier? Hur gör jag när jag ska anställa? Och vad gör jag när jag får problem med personalen? Är frågor du kan få svar på i Svensk Handels monter under mässan Eget företag.

Läs mer om mässan här!